10 februar 2013

To favoritter

Hele vores dejlige flok havde inviteret sig selv paa soendagsmiddag i dag, da de vidste vi ville vaere hjemme, for denne soendag var en David soendag. David blev hentet mens jeg vaskede koekkengulv og snart myldrede det frem med store saavel som smaa. 

Spunken kravler saa det er en fryd, saa det er en god ide at have rene gulve naar han kommer paa besoeg, for det bliver snart synligt paa hans toej hvis ikke det er tilfaeldet!


Grandad oever ihaerdigt med at faa den lille skiderik til at gaa, men han kan nu sagtens komme frem uden at kunne det - og det gaar tjept! I dag fandt ham paa noget helt nyt at more sig med, nemlig en lille snurretur. Knaegten hviner af fryd over det meste og er simpelthen saadan et glad lille barn, men der er aldrig langt mellem hvin af fryd og taarer. Det er sjov to boern af de samme foraeldre kan vaere saa forskellige. Bebsen har altid vaeret meget mere stille.


Bebsen har fundet glaeden ved et puslespil, til min store glaede. Jeg har altid vaeret helt pjattet med puslespil og har siddet op mangt en vinteraften til langt ud paa natten, for at faa sidste haand paa vaerket. Min mor mener nok der gaar nogen tid foer der staar 1,000 brikker paa aesken, men paa det plan har jeg en kaempe taalmodighed. Vi skal nok faa nogle gode timer ud af det.

Noget andet vi kan faa meget tid til at gaa med er at finde sjove tegnefilm paa Youtube. Bebsen sukkede i dag, da en af den ikke ville makke ret "why is it not loading Bedstemor?" spurgte hun gravalvorligt og saa maatte jeg melde pas. Det er simpelthen fantastisk at se et lille barn med en touch screen computer. Skaermene er saa intuitive at man overhovedet ikke behoever at kunne laese noget som helst for at deltage.

At Barbapapa og Trotro aeselet foregaar paa fransk, dansk eller tysk er heller ingen hindring. Billederne kan "man" jo sagtens forstaa. 

Aaaah, som jeg synes vi har vaeret heldige med de to smaa stoerrelser - ja og generationen i midten naturligvis. :) 

5 kommentarer:

Bettys blog sagde ...

Hvor er de søde.
De har også været heldige med jer ;-)
Du kender sikkert puslespil på computeren til de små? Mit barnebarn, der snart fylder to, kan lægge et computerpuslesil med 6 brikker. De andre puslespil er træbrikker, der er skåret ud i facon. Dem kan han også godt lide. Jeg tror, det er godt at få materialet i hænderne. Træ eller pap. Men begge dele er sjove for dem

Tina - omme i London sagde ...

Betty - tak skal du have. Mht puslespil, saa er jeg helt og aldeles analog. Jeg synes det er saa hyggeligt at ligge paa gulvet sammen og rode rundt med brikkerne. :)

Lene sagde ...

Og jeg blev helt rundtosset af at se den video ;-) Hvor er det dog en rigdom med børnebørn

Tina - omme i London sagde ...

Lene - er det ikke fantastisk at voksne bliver rundtossede saa meget foer boern. Det saa bare saa skaegt ud. :)

Ellen sagde ...

Det ER bare det bedste at være sammen med børnebørnene, og ja: det er meget imponerende at se, hvor intuitivt de bevæger sig rundt på en iPad ... okay, mine er ældre end dine, men jeg har set helt små børn sidde og betjene dem, som var de født med dem i hånden. Hvad de jo også næsten er ;-)