22 februar 2013

London 360...

Aftenens godnatbillede ville jeg oenske jeg havde taget, men det ville vaere en stor, fed loegn at paastaa. Ja, ok, jeg har da godt nok selv taget et skaermbillede af det, men saa kan jeg vidst heller ikke sige mere uden at komme ud i noget der ikke er helt sandt...


Billedet er et 360 graders billede af London. Jeg kunne bruge TIMEVIS paa det billede, for der er bare saa meget at se. Proev selv at klikke HER, men lav lige en kop kaffe foerst. Sig ikke at du ikke var advaret!

7 kommentarer:

Jønne sagde ...

Kaffen var lige færdig da jeg læste dit indlæg - og drukket da jeg var færdig, så du fik ret! Det var nu ikke kun London jeg kiggede på for det er nok sjovest når man kan genkende mange af bygningerne, men der er da utrolig mange ting at se på. Derimod fandt jeg mange andre spænende 360fotos i hele verden. Jeg rejser også meget rundt i verden på Google Streetview. Det kan jeg få TIMER til at gå med. Når jeg finder et sjovt billede sender jeg et link ind til streetviewfun.com Det seneste jeg fandt var en japansk dreng på en farefuld klatretur.

http://www.streetviewfun.com/2013/japanese-boy-climbing-on-the-roof/

Nu har jeg så lidt mere at få tiden til at gå med hvis jeg skulle kede mig.
Tak for linket og god weekend,

AagePK sagde ...

Jeg fandt ikke ud af, hvor kameraet egentligt står, men det er nord for floden, og nord for Buckingham, ikk'? Er vi i Euston?

Tina - omme i London sagde ...

Joenne - LOL, jeg tror ogsaa jeg kunne bruge TIMER paa din streetviewfun link. :)

Aage - billederne er tager fra the British Telecoms Tower i Cleveland Mews, som ganske rigtigt staar oppe nord for floden, nord for Buckingham Palace og lige sydoest for Regents Park.

FUUR. sagde ...

To kander kaffe.
Det er spændende, at se det hele sådan lidt fra oven.
Hvor detaljeret det hele er.
et indslag, man godt kan vende tilbage til.

Tina - omme i London sagde ...

Moar - ja, jeg vidste du ville elske det billede, men du er jo ogsaa lokalt kendt. :)

FUUR. sagde ...

Lokalt og lokalt?
Hmm.

FUUR. sagde ...

Magne og jeg, gik en lang tur gennem London i aftes.
Han var parat til en flyvetur med det samme.