09 februar 2013

Min danske vindueskarm

En loerdag hvor man ikke skal noget som helst, med mindre man bare gerne vil, er altsaa ikke det vaerste der findes og minsandten om ikke i dag er en af slagsen. 


Hele dagen har vi gaaet og nusset med dette og hint, mens kaffemaskinen har vaeret i sving og vandkanden ogsaa. Hvis jeg havde en 25-oere for hver gang jeg har lovprist mine fede vindueskarme i koekkenet tror jeg snart jeg ville vaere millionaer, men jeg behoever slet ingen 25-oerer, saa laenge blomsterne bliver ved med at te sig som de goer lige der.


Aldrig har mine planter haft det saa godt som de har her. Masser af naturlig lys og altid inden for raekkevidde af en vandkande. Det ene hjaelper grangiveligt saa meget som det andet...


Min elskede er stadig i fuldtidsbeskaeftigelse paa huset og har vaeret igang med at behandle stakit. Panelerne var godt nok forbehandlede, men de bliver altsaa saa grimme hvis de ikke faar en ordentlig omgang behandling fra ny og desuden har vi kun skiftet stakit i den ene side af haven, saa det pyntede at faa det hele den samme farve

Nu synes jeg det er blevet flot og jeg vil til at planlaegge lidt kuloer og planter til haven, saa den ser knap saa betonagtig ud. Foreloebigt har vi bare et par smaa urtepotter, et lillebitte aebletrae og en graesplaene, men vi skal nok faa en paen lille have ud af det.


Paaskeliljerne staar i fuldt flor i potterne, men de skal saettes i jorden saa snart jeg faar chancen. Jeg har adskillige andre loeg der skal i jorden, men vejret har ikke rigtig vaeret til det endnu. Kommer tid, kommer raad. :)

6 kommentarer:

AagePK sagde ...

"Giv tid, giv tid hun nynner glad og ryster de små..." whatever, her har vi taget både vintergækker og erantis ind. Utroligt, at I kan male plankeværk på denne årstid!

Tina - omme i London sagde ...

Aage - vi kan det meste hele aaret rundt, det med haard frost er jo ikke noget vi goer i, saadan i al almindelighed. Det indre London er som regel op til en 3-4 grader varmere end udenfor byen.

Eva sagde ...

Dejlig frodighed.

Hvor er det dejligt at se de små påskeliljer igen. Nu må foråret da snart komme.

FUUR. sagde ...

Sne og frost hos os.
Vintergækkerne er fremme, står med hvide og grønne spidser i sneen.
Der er håb, foråret føles dog ikke lige om hjørnet.
Vi siger også bare februar.

Donald sagde ...

Det er godt at give stakittet en ekstra omgang; selv om man bruger trykimprægneret træ, kan jeg se forskel på holdbarheden. Jeg synes det ser ud som om stakittet vil kunne holde, fordi der ikke er berøring mellem træ og jord.
Nej det er jo ligemeget i dag - det vigtigste er at det ser pænt ud og det gør det! :)

Tina - omme i London sagde ...

Eva - ja, mon ikke. :)

Moar - sne og frost er altsaa ikke det vaerste der findes og da slet ikke paa denne tid af aaret.

Donald - jeg bryder mig bare ikke om finishen paa trykimpraegneret trae, som bare staar i sin "raa" form. Desuden synes jeg som dig det holder bedre naar det har faaet et lag behandling ogsaa. Min elskede har lavet/repareret mange stakit over aarene, derfor ingen beroering med jorden. :)