18 februar 2013

En halv time i solen

Fredagens lunchtime boed paa dejlig solskin og en halv time paa en baenk i Victoria Embankment Gardens med min bog. Det med laesningen blev nu saa som saa, for jeg havde faaet mig sat paa en temmelig snakkesalig baenk. Det kan vaere hyggeligt nok, men naar jeg nu gerne ville laese lidt i min bog!


I dag satte jeg mig andetsteds, hvor der slet ikke var nogen der ville snakke med mig. Det passede mig, da jeg er ved at laese en rigtig god bog, som naesten er umulig at give slip paa, uanset hvor snakkesalige nogle sidekammerater man kan redde sig. Bogen hedder "The Tea Planter's Daughter" og er skrevet af Janet MacLeod Trotter. Den er bare saa gribende. Jeg ved dog ikke om den er oversat til dansk - eller for den sags skyld hvor gammel den er, jeg laeser bare! :) 


Der var tonsevis af turister paa Trafalgar Square i dag. Der er pludselig dukket en del gade artister op paa pladsen. Foer i tiden var det kun i Covent Garden, saa spredte de sig til Leicester Square, siden the South Bank og nu Trafalgar Square. Der skulle selvfoelgelig ogsaa vaere noget til at underholde boernene, efter de fik has paa de skide duer. :) Som den vaagne laeser nok kan regne ud er jeg ikke due-fan!

7 kommentarer:

Eva sagde ...

Imponerende at slippe af med duerne. Hvordan mon de klarede det? (Jeg er heller ikke due-fan.....)

Læsning i solen....., det har vi til gode, men åh, hvor jeg længes.

AagePK sagde ...

Altså: duerne var vore allierede! Mod Horatio Nelson! Ej, hvor vi nu må græde! Siden Nelson blev sat på sin søjle, har duerne, i sympati med os danskere, og som hævn for bombardementet af København, dagligt skidt ham et stykke eller flere.
Ifølge min farbror, Lt captain at the Kings Own Buffs.

Ellen sagde ...

Jeg må uden blusel indrømme, at jeg helst så den ganske duebestand uddø worldwide - duer er dumme og de sviner, så jeg forstår din glæde :-)

AagePK sagde ...

PS: bortset fra det opfatter jeg, som så mange andre, duer som Winged Rats, eller rotter med vinger og fjer. Ligefrem sundhedsfremmende er de jo ikke.
Tidligere så vi da buskers overalt, især Leicester square, når vi stod i kø ved biograferne; har de været forbudt og samlet specielle steder i mellemtiden?

Tina - omme i London sagde ...

Eva - jeg er ikke heeeeelt sikker paa om ikke de maaske fik en lille bitte smule gift?

Aage - LOL! Buskers har vi stadig masser af. Mange af dem har nu faaet plads paa undergrunden, hvor der er rift om pladserne, men de staar ogsaa rundt omkring.

Ellen - :) saa er det sagt!

Donald sagde ...

Det er godt at læse et sted, hvor der er smukt, ro og fred, dejligt solskin! Håber du fik læst mere i week-enden :)

Jeg kan godt lide duer, men det er da klart at man ikke kan have en hel duesværm på en offentlig plads, med mindre der er nogen der sælger gule ærter til at fodre dem med ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Donald - :)