23 februar 2013

Taget fra en anden vinkel

I fredags stod vores nye tag faerdigt og hele denne uge har vi gaaet og undret os over hvad der er blevet  af den gispendes kolde vind der normalt smyger sig om os, naar vi sidder og hygger os ved braendeovnen...



Stilladset blev foerst taget ned i denne uge, saa i sidste weekend smuttede jeg, til min elskedes store raedsel, op ad stigen med mit fotografiapparat og knipsede paa livet loes. "Pas nu paa du ikke falder ned" loed der adskillige gange, men jeg var nu mere bekymret for hans velfaerd end min egen; det er jo ikke mig der er bange for hoejder og det er jo ikke hver dag man har et nyt tag at billedfere!


Mens vi var oppe paa stilladset tog vi chancen for at nyde udsigten til Canary Wharf, som ses bag alle skorstenene. Samtidig kunne vi se hvor meget bedre end stand vores naboers tage var i - ja, altsaa indtil nu, for nu blegner alle de andre jo i sammenligning med vores. :)


Jeg er ikke meget i tvivl om at vores naboer (og samtlige mennesker vi kender) tror vi er bindegale at koebe saadan et gammelt skur og arbejde paa det som om det var et palads, men nu var det lige det hus vi fik lyst til at koebe og vi kunne jo ikke bare lade staa til.


Min elskede udnyttede stilladset til det sidste og fik has paa noget gammelt maling, fik fyldt noget ehmmm... ja, et eller andet, i noget raaddent traevaerk og naaede ogsaa at faa et lag maling klistret ovenpaa inden stilladsfolkene var paa pletten.


Jeg stod for det kunstneriske og absolut ubrugelig indslag, som saa ofte foer, men nogen skulle jo forevige alle de fede vinkler der praesenterer sig i de luftlag.


Trappen var ikke mindre stejl paa nedturen!

4 kommentarer:

AagePK sagde ...

Trapper og, især!, Stiger er altid stejlere på nedturen, så man skal passe på overhængende overvægt, hehe!
Men var der ikke en mulighed for helt at fjerne det rådne træ, og sætte noget nyt op?

Tina - omme i London sagde ...

Aage - nej, der var ikke mulighed for at fjerne traeet, da en del af muren som taget hviler paa staar paa det. Heldigvis var det muligt at reparere, saa ingen grund til panik. :)

Farmer sagde ...

Det blev et fint tag!
Gasbrænder med træ. Er det ikke at lege med ilden :-)

Tina - omme i London sagde ...

He he Farmer - der er noget om snakken! :)