09 juli 2012

Den lille luskebuks!

Mr Foxy er meget glad for vores have, som tidligere naevnt. Som ogsaa tidligere naevnt er min elskede ikke helt saa vild med Mr Foxys besoeg som fruen med linsen er.



Hver evig eneste aften kommer Mr Foxy luskende over plankevaerket og hver evig eneste aften staar min elskede parat til at jage ham vaek. Jeg kan ikke lade vaere med at grine af deres kamp og er spaendt paa hvor laenge de gider blive ved.


Vi har en stor bunke jord liggende i haven og oven paa jorden ligger der nogle gamle gulvbraedder, som skal braendes (det var noget med nogle borebiller...). Bunken interesserer Mr Foxy sig i stor grad for. Jeg gaar ud fra der maaske er flyttet en lille mus ind, men det holder jeg stille og roligt min mund om, for mus er heller ikke min elskedes yndlingsdyr. :)


Mr Foxy naaede en 2-3 besoeg i aften, inden han opgav og smuttede tilbage i naboens vildnis. Ja, det kan godt vaere vores have ligner noget der burde vaere loegn og vi ingen graesplaene har, men vi har sgi da en undskyldningen. Naboen er ikke havemand. Jeg maa snuppe et billede af hans "graesplaene" en af dagene. Den er ikke blevet klippet i aar!

3 kommentarer:

Sofie henne i Stroud sagde ...

Mr.Foxy..der var en gang - for ikke saa laenge siden - hvor jeg troede et godt plankevaerk ville holde ham ude af haven. Det laerte jeg paa den dumme maade (minus en hoene) at han bare hopper over saa let som ingenting! Men ellers kan jeg nu ogsaa godt li' at se ham luske rundt :-)

Eva sagde ...

Jeg er nu heller ikke vild med hverken ræve eller mus. Jeg har til gengæld besøg af et lille pindsvin, og det er meget fredeligt:)

Tina - omme i London sagde ...

Sofie - yikes, det var ikke saa godt og nej, plankevaerket hjaelper ikke meget!

Eva - vi har desvaerre aldrig haft et pindsvin i vores have. Da jeg var barn havde vi altid adskillige i loebet af sommeren. De er saa soede. :)