21 juli 2012

Endnu en aften uden koekken

Da jeg kom hjem i dag, loed der mystiske lyde fra koekkenet. "Du kan ikke komme her ind" loed der fra koekkent, saa snart jeg gik ind igennem fordoeren.


I spisestuen var det klart hvorfor jeg ikke kunne komme ind i koekkenet, for der var lukket til med plastik. Maendene malede paa livet loes, mens de snakkede og grinede og proevede paa at ignorere mine ihaerdige forsoeg paa at kigge gennem plastikken.


Det lykkedes mig at luske mit udemaerkede mobilbilledferingsapparat ind gennem en spraekke i plastikken, saa jeg kunne se hvad der foregik og minsandten om ikke de var lige ved at vaere faerdige med at male koekkenet. Nu mangler vi bare det lille bitte bryggers, saa er alt blevet malet een gang. Badevaerelserne skal have en anden farve, men det kommer naar vi finder den rigtige farve.


Koekkenet kunne vi ikke bruge, men heldigvis er der ingen foedemangel her i byen, saa vi smuttede ud og fandt et aabent koekken, som kunne producere noget passende.


Vi har efterhaanden stor erfaring i at finde mad der kan spises uden tallerkener eller bestik, eller for den sags skyld uden man skal have noget som helst ud af koekkenskabene. En shish kebab passer perfekt til saadan en aften. Nu vil jeg droemme om at pakke mit nye koekken ud i morgen tidlig, saa jeg kan finde kaffemaskinen!


5 kommentarer:

Eva sagde ...

Uha, ja, kaffemaskinen er vigtig. Det må bare være så dejligt at være nææææsten færdig.

Donald sagde ...

Det skal gøre ondt før det er godt - man bliver nødt til at tænke på alle de tossede ting, man har hørt! Men det lover godt, de kan man da se da du jo heldigvis har lov til at være spion i eget felt :)

KirstenK sagde ...

Held og lykke med dit "nye" køkken. Håber du finder kaffemaskinen!

Anonym sagde ...

I trænger vist snart, til at komme på ferie.
Jeg synes i knokler som vilde.
Vi dukker op "lige om straks"
lover at hjælpe til.

Tina Wishart sagde ...

Eva - kaffemaskinen var snart i sving og ja, for hulen, hvor er det dejligt.

Donald - i dag har vi bestilt nogle bogreoler, saa det sidste kan blive pakket ud. Det biver rart!

Kirsten - tak og ja, den fandt jeg ret hurtigt!

Moar - vi traenger til I kommer og vi glaeder os - meget!