27 juli 2012

Aftenens godnatbillede


Aftenens godnatbillede er lige til en olympisk medalje; ja maaske ikke billedet som saadan, men motivet. Vores have begynder lige saa stille at tage facon og i dag kom jeg hjem til en dejlig overraskelse. Endnu en del af min tegning er blevet til virkelighed. For hulen, hvor er jeg godt gift!

4 kommentarer:

Eva sagde ...

Det må være spændende at bygge både hus og have op helt fra bunden.
(Men det er nu alligevel godt, det ikke er mig). I må være fantastisk tålmodige og arbejdsomme.

Lene sagde ...

Jeg tror også at din elskede føler sig godt gift, du er jo unbelievable ;-) Tænk at du har holdt OLfaklen og at du har tegnet jeres have. God OL med gæstebud og forhåbentlig solskin :-)

AagePK sagde ...

Nå, så man skal have terrassehave, hva'? Hvad så med et lille vandløb, det er jeg ved at planlægge i vor have: med en pumpe, solcelledrevet, der kan pumpe regn-vandet op til toppen igen.

Tina - omme i London sagde ...

Eva - det er vildt spaendende og godt nok svaert at huske at overveje alt inden man naar for langt! Taalmodighed med byggearbejde er noget jeg har laert over aarene, men vi har saft suseme ogsaa haft mange oevetimer. Vores venner og familie plejer at sige at saa snart vi har faaet gjort vores hus i stand som vi vil have det, saa saelger vi og gaar igang med naeste projekt. De tager ikke helt fejl. :)

Lene - det haaber jeg sandelig og tak. :)

Aage - jep, det skal vi nemlig. Jeg har langtidsplaner, som dog ikke indebaerer vandplaskeri. :)