19 september 2011

September vejr

Vi er knap tre uger inde i efteraaret og allerede nu kan vi kalde den en stoerre succes end sommeren. Ja, vejret har egentlig ikke aendret sig, men man forventer jo ikke over en 19-21 grader i September. I dag var vinden faktisk saadan rigtig lun. 

Jeg glaeder mig til at finde sommertoejet frem om et par uger eller tre, naar vi drager "o Teneriferie" for det har slet ikke vaeret fremme i aar. Vi plejer at sidde ude og spise de fleste aftener i loebet af sommeren, men i aar har det knap vaeret varmt nok til at sidde ude til middag. Sidste sommer spiste vi stort set ikke inde!


I dag spiste jeg ude til frokost. Jeg koebte en bakke salat og satte mig op paa One New Change. Det er simpelthen det mest geniale spisested i hele London og efterhaanden aabnes der et par spisesteder deroppe. Der er en fin restaurant og planer om en champagne bar, men det jeg havde haabet allermest paa er nu dukket op - nemlig en lille sandwich shop, som ogsaa kan skaenke en god kop kaffe. Jeg kan forestille mig at man kunne sidde i lae deroppe paa en solskinsrig December dag og nyde en kop kaffe, med udsigt hjem. :)

2 kommentarer:

Eva sagde ...

Her har vejret sådan set heller ikke ændret sig, - det regner og regner ligesom i sommers...., det er bare blevet lidt koldere.
Så en tur til Tenerife ville gøre godt. Du er heldig!

Tina - omme i London sagde ...

Eva - der er jo ogsaa lige det at man ikke forventer det samme af September, som af Juli! Mht Teneriferien, saa gaar den til Fuerteventura, men ja, vi er MEGET heldige og saetter ogsaa stor pris paa det. :)