29 september 2011

Morgenstund har guld i mund

For hulen da ogsaa en morgen vi vaagnede til i dag. Naar man saadan faar over 25 grader aller sidst i September, saa kan skyerne godt komme til at lande paa graesset!


Jeg elsker simpelthen naar mosekonen brygger og var faktisk lidt sen til at faa taget et billede, for taagedynen var meget tykkere inden jeg gik i bad. Jeg tvivler paa jeg er oppe til at tage billedet i morgen, for da har jeg fri!!! Ja, naturligvis ikke mere fri end dagen skal bruges paa at faa pakket det sidste, men fri fra arbejde!


Det var saa sidste morgentur ned gennem industrikvarteret i morges. Lige praecis den lille straekning kan jeg rigtig godt lide, men jeg faar en ny straekning naar vi flytter ind i det nye hus og det bliver en straekning med flere muligheder for afveksling og det er jo ikke saa ringe endda. :)


Jeg var ikke tidligere afsted end ellers, men der var usaedvanligt stille i omraadet, saa jeg kunne faa fred til at snuppe et par morgenbilleder. Jeg er altsaa tit i overhaengende fare for at komme for sent til toget, men man kan goere meget med 30 sekunder, med lidt god vilje. :)


Skyggerne var godt nok lange og jeg tror ikke der gaar laenge inden jeg trasker hjemmefra i moerke. I loebet af den normale sommer, altsaa den der normalt ligger i Juni til August, skinner solen alt det den kan paa postkassen!


Fra paa mandag snupper jeg stationen fra modsat retning. Vi har lige hoert nyt i dag at der er chance for at vi bytter kontrakter i morgen paa det nye hus. Jeg tror sgi da vi naar at faa koebt et hus inden vi rejser paa ferie. Spaendende!

7 kommentarer:

@ordvild sagde ...

Wow, sikke nogle skønne morgenbilleder. Det bliver spændende at se billeder fra dine nye ruter
;o) Liv

Helle K. sagde ...

Jeg er spændt på at se billeder fra din nye tur til jobbet :)
Morgentåge-dis er smuk, bare den ikke bliver hængende for længe ;)
Over 25 grader det lyder vildt - vi når måske op på 23 i weekenden, men så kommer regnen, blæsten og kulden også buldrende på mandag - øv - sådan en sensommer er dejlig.
God dag :)

Ellen sagde ...

Jeg var totalt solgt, da jeg så det øverste billede. Så er det, jeg har lyst til at tage til UK med det næste fly :-D
Men jeg skal desværre ikke derover før sidst i november... :-(

AagePK sagde ...

Jamen, kunne du ikke lade din elskede tage billederne:
1: Mosekonen brygger
2. Tina er gået i bad, og jeg spiser ostemad
3. Tina går i mosen ud
4. Tågen letter (med underlægningsmusik af Carl Nielsen)
Det vil vælte alle rekorder på you-tube!

Donald sagde ...

Det er vel nok heldigt at du er så ferm på 30 sekunder :)

SAM_9722 - fabrikken med køkkenternede ruder, som sender lange reflexer hen ad jorden, er et pletskud. Det er jo morgenlys "der vil noget". :)

Jeg synes også de andre billeder viser kvarterets særlige stemning. Jeg har gennem årene selvfølgelig lært at se om bag by-landskaberne, city-scapes, men alligevel er en smal sti noget, som får os mennesker til at se lidt mere smalsporet, så at sige ... uha, det er svært at forsøge sig med ord for billeder.

FUUR. sagde ...

Glæder mig, til at gå morgentur med dig, på din "nye"vej.
Mosekonen har travlt for tiden, hun brygger også her hos os.
Det er dejlige morgenbilleder. Sidst jeg gik på jeres sti, var der MEGET sne, og intet tog på stationen.

Tina - omme i London sagde ...

Liv - den nuvaerende nye rute er ultra kort, men den nye nye rute bliver god. :)

Helle - du kan tro vi fik sommer. det var helt vildt!

Ellen - :)

Aage - LOL, Youtube kan slet ikke holde til den slags!

Donald - stien er temmelig uattraktiv i de flestes oejne, men jeg er heldig nok til at kunne se det skoenne i den. Jeg tror dog ikke jeg kommer til at savne den synderligt. :)

Moar - sneen skulle komme snart, saa maa jeg op paa stien og tage billeder. Vi er jo stadig lige i nabolaget. :)