30 september 2011

No milk today...

Saa er maelken afbestilt og langt det meste af vores anseelige samling skrammel og ragelse er sendt til opbevaring. Joesses, jeg har sagt det foer og jeg siger det lige igen: VI HAR ALT FOR MEGET AF AL TING! Det er vi naturligvis selv skyld i, men stoenni vi har meget!Vi overdrager huset i morgen over middag og fik lige nyt i dag at vi ogsaa handler paa det nye hus i morgen, med overdragelse den 24. October. Fedt, saa naar vi at holde ferie helt uden stress og en lille uges tid senere begynder det store arbejde med at faa huset sat i stand. Vi har aldrig vaeret kendt for at tage den nemmeste udvej og det kan man heller ikke sige vi goer her, men for hulen hvor vi glaeder os. :)

9 kommentarer:

@ sagde ...

Tillykke med det hele. Lader til at det klapper som det skal bedst!
/Liv

Inge sagde ...

Fedt at I får kabalen til at gå op :-)

Therese sagde ...

Uh, hvor er det spændende, Tina :-)

Olines sagde ...

Spændende med alt det nye! Jeg har altid været facineret af at få mælken bragt til døren - jeg kan huske "mælkemanden" fra da jeg var barn;)
God weekend!

anjoe sagde ...

Hvor er det da bare dejlig, positiv læsning her på din blog, Tina :)
En ferie inden Jeres nye hjem skal klargøres, lyder super. Hyg Jer!

Lene sagde ...

Godt med ferie til at lade op til den helt store omgang "nyt husprojekt", og nu fik du mig til at nynne no milk today, my love has gone away, la la lala la lah :-)
http://www.youtube.com/watch?v=OHWr-oiHcQU
Og nu hygger jeg med den originale sang. God fredag til jer :-)

Donald sagde ...

Nej hvor er det godt - god fornøjelse!

Det er godt at I er TO! Så er det sjovere selv om I ikke tager den letteste snyde-udvej (men husk nu, det er farligt, hvis man ikke springer over, hvor gærdet er lavest!) :D

Bettys blog sagde ...

Hvor dejligt at det hele går op med ferie først og dato for overtagelse af jeres nye hus.
Det er sjovt, at I stadig får mælk bragt til døren i London.

Tina - omme i London sagde ...

Tak for alle de soede beskeder. Flytningen var liiige ved at tage livet af os, men vi overlevede og er glade for det er overstaaet. :)