21 august 2011

Londons West End

For kort tid siden installerede jeg Lion paa min computer og lige siden synes jeg den har opfoert sig lidt maerkvaerdigt. Min elskede var optaget hele dagen i gaar, saa jeg tog ehmmm... loeven ved hornene, greb fat i en veninde og lavede en lille udflugt til Covent Garden.


I Covent Garden ligger der en Apple butik, hvor de har en "Genius bar" og for hulen hvor er de bare geniale! I loebet af ingen tid havde jeg besked om hvad der var galt og for det ikke skal vaere loegn fik jeg ogsaa tip om hvordan jeg nemt og billigt goer noget ved sagen, nemlig ved at koebe noget ram online og installere det selv!


Det er simpelthen den suveraent bedste service jeg har modtaget laenge og er der noget jeg kan lide, saa er det service! Jeg er faktisk en meget nem kunde, for jeg beder ikke om en oerer mere end det jeg betaler for - jeg vil bare have det jeg betaler for og i gaar betalte jeg ikke en oere!


Da vi kom ud fra forretningen stod regnen ned i laarfede straaler, saa vi soegte ly i Covent Gardens mange butikker, indtil regnen stilnede af. Vi var ikke specielt forberedte paa saadan noget vejr, men tog dog ikke lige saa drastiske metoder i brug som visse andre!


Snart stilnede regnen af, solen kom frem og vi drog ud i the West Ends travle gader - og joesses, som var der travlt. Man kan godt maerke det er sommerferie i meget af verden, for gaderne bugnede simpelthen af folk i alle afskygninger.


Turen gik ned ad Long Acre til Leicester Square, som i oejeblikket er ved at blive lagt om. Jeg begriber ikke hvad i alverden der er galt og hvorfor de arbejder paa stedet, for det er ikke 20 aar siden de sidst blev faerdige med at laegge haven fuldstaendig om - og man kan da ikke just sige den er groet efter! Men, og der er et stort men, det er et af Londons stoerste traekplastre for turister - saa der skal jo se ordentligt ud.


Vi fortsatte op til Piccadilly Circus for at gaa videre op til Selfridges i Oxford Street, hvor vi havde haab om at finde en ny taske til min veninde. Den ide gik vi nu snart vaek fra, for der var simpelthen en million andre folk der havde faaet den samme ide og vi gad ikke gaa og slaas med dem, saa vi fandt os et sted at faa et lille velfortjent glas et eller andet i stedet.


Det er foerste gang i saadan ca 100 aar vi har taget saadan en toesetur, men for hulen, hvor vi bare hyggede os - og som traengte vi til det!

5 kommentarer:

Donald sagde ...

Det lyder hyggeligt! Bortset fra de lårtykke stråler. Sikke nogle perle-billeder :)

Marianne sagde ...

Åhh London, skønne London!
Opfindsomme "gummistøvler"! ;)
Sikke stemningsfyldte billeder Tina :)
Jeg elsker Covent Garden og Selfridges, men forstår godt, at I ikke havde lyst til at gå derind med så mange mennesker...
Der ligger en skøn thebutik i Neal Street ved Covent Garden med alverdens herlige thekander - ved ikke om du kender den?

FUUR. sagde ...

London, set med dit kamera Tina,
som om, man er der igen.

Sylvia sagde ...

Takk for herlige bilder, med tekst til. Nå fikk jeg virkelig lyst til å dra til London!
Ps: jeg hadde håpet disse røde støvlene også var i voksen strs!

Heidi sagde ...

Uhm, en iskold Rekorderlig...Jordbær/lime! Mums, det er godt!!! :-)