25 oktober 2009

Loerdagssightseeing

Foer vi fik besoeg havde vi udbedt os en liste over hvad de rejsende gerne ville se og den unge froeken Knudsen havde bedt om at faa St Paul’s katedralen at se som det eneste oenske.

P1350081 I eftermiddags begav vi os saa til St Paul’s, for jeg synes da naar hun havde bedt om at se lige den ene ting, saa skulle det vaere. Det er ikke alle unge piger der ytrer oenske om den slags sightseeing!

P1350093 Vi kom ikke ind og se kirken, eller dvs vi kom ind, men bare lige inden for doeren, da de skulle lukke om en halv time, for at holde en eller anden ceremoni. I stedet gik vi en tur rundt om kirken, saa vi kunne faa et helhedsindtryk.

P1350099 Kirken er stor og ualmindeligt smuk ude saavel som inde. Vi var blevet lovet styrtendes regn hele dagen, men vi var saa svineheldige at vejret holdt og temperaturen sneg sig op paa omkring de 17-18 grader!

P1350111

Da vi endelig kunne loesrive os fra katedralen blev vi enige om at vi godt kunne gaa lidt laengere, efter som vejret var saa fint og regnen helt var udeblevet.

P1350123 Vi gik en tur ned over the Wibbly Wobbly bridge, som gaar fra St Paul’s til the Tate Modern galleriet. Udsigten op over the City var, som altid, skoen – og det smukke, bloede efteraarslys gjorde billederne ekstra flotte.

P1350128

Vi slog lige et smut ind om the Turbine Hall i Tate Modern, hvor Miroslaw Balkas “moerke kasse” staar. Jeg kan lige saa godt sige det som det er – det er ikke den paeneste af alle de ting jeg har set der!

P1350138 Vi skulle ogsaa videre i teksten og begav os op til the West End, hvor vi blandt andet lige var en tur paa the Mall, for at kigge paa Buckingham Palace.

P1350144

Vi havde en forstuvet fod med i bagage, saa der var graenser for hvor langt vi ville gaa, men vi skulle da lige kigge os lidt omkring, da vi havde faaet parkeret. For en enkelt gangs skyld var vi simpelthen svineheldige med parkeringen og betalte naesten ingenting for at parkere i timevis!

P1350148 Naar man har en teenage pige med i forsamlingen skal man lige taenke lidt alternativt, naar man skal kigge paa toej. Det er jo grangiveligt lidt nogle andre forretninger man skal kigge i end dem saadan nogle koner paa 40+ gaar i. Det lykkedes mig at overraske den unge dame og hun fandt en taske der bare satte et smil fra oere til oere. Jeg tror naesten jeg var mest glad for den!Chinese food at New Aroma Vores dinner blev indtaget paa “New Aroma” restauranten i Chinatown. Vi har efterhaanden spist der en del gange foer, saa vi var ikke i tvivl om at det nok skulle blive godt. Vi startede med en omgang Pekingand og fortsatte saa med diverse koed og groensagsretter med Tsingtao oel til. Det var ikke det ringeste maaltid jeg har faaet i denne uge og vi var da ogsaa godt foraedte da vi gik derfra. :)

Jeg tror ikke vi faar ret meget besvaer med at falde i soevn i nat!

6 kommentarer:

Conny sagde ...

St Paul's kateralen vil også stå på min ønske liste, hvis jeg en gang kom til London,hvor er det flotte billeder du har taget af kateralen.

Tina - omme i London sagde ...

Var der ikke ogsaa noget om at du og dit barnebarn planlagde en tur til London? Jeg ville elske at vise dig St Paul's. :)

Donald sagde ...

Man kommer til at holde af London når man ser dine billeder.

Som en præst forklarede mit skolehold dengang for mange år siden: "I dag ville man ikke kunne bygge St. Paul's Cathedral!"

Nå - hvorfor ikke?

Fordi det kræver for mange mandetimer!

Tina - omme i London sagde ...

Donald - det er jeg da glad for at hoere; altsaa at din reaktion til billederne. Mht St Paul's, saa har din laerer garanteret ret. :)

Kim sagde ...

Jeg kommer helt til at save London, når jeg ser alle dine utrolig flotte billeder. Det er helt klart et af de byer jeg holder mest af, og det er snart alt for længe siden jeg var der sidst.

Tina - omme i London sagde ...

Kim - bortset fra jeg aldrig har vaeret i Kina, saa maa jeg sige tak i lige maade. :) En dag bliver det - for jeg vil bare til Kina.