12 oktober 2009

Hygge

Jeg sad i moede til klokken var naesten et og kom ud og var lige paa nippet til at doe af sult! Der var ikke mindre end fem "missed calls" paa min mobil og en enkelt email hvor der stod: "Skal vi spise lunch sammen eller hvad?" - eller saadan noget lignende. Jeg skyndte mig at ringe tilbage og sige "JA" og saa satte jeg min soede veninde staevne ved House of Fraser at the Monument. Det er ikke saa tit vi ses da hun emigrerede tilbage til DK sidste aar, saa nu hun er i byen var det om at gribe chancen.

Vi gik til Leadenhall Market og satte os udendoers og noed en portion lasagne med hjemmelavede chips. SLURP, hvor var de bare gode. Det er altsaa lidt noget andet at faa friskskaarne chips end saadan nogle pakke nogen.
Vi grinede og snakkede som et vandfald og pludselig var middagsstunden ovre. Heldigvis har vi lejlighed til at se hinanden igen i aften, saa helt galt er det ikke. Jeg glaeder mig!

Vi gik ned gennem Cornhill, hvor "St Peter's upon Cornhill" kirken hoerer hjemme. Jeg var til et moede for nyligt, hvor vi diskuterede et skilt der skal saettes op paa bygningen og der var stor debat om hvor vidt vi kunne faa tilladelse til at saette skiltet op. Nu jeg har set hvad der sidder der allerede tror jeg simpelthen ikke det kan blive et problem. Joesses, som ser det ud!

2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Dejligt med sådanne pludselige frokost møder :-) - Nu er jeg igen inde og læse på din blog og hold op hvor jeg savner London og dit dejlige smil :-)

Tina - omme i London sagde ...

Velkommen hjem Marianne - kom endelig snart til London igen. :)