03 maj 2009

Mens middagen simrede

Vi var pludselig lige ved at vaere mange til aftensmaden, saa jeg maatte have gang i det kreative koekkengen et oejeblik. Jeg er heldigvis rimeligt opfindsom og kan snart knalde et maaltid sammen – ogsaa til mange mennesker, saa det gik endnu engang. Da jeg havde faaet det meste sat over og bare skulle vente paa at det var parat til roering, smuttede jeg lige en tur ud i haven, da jeg tidligere havde opdaget at en af vores clematisser staar i fuldt flor. Det er den foerste gang den saadan rigtig har blomstret, saa det skulle jeg ned og kigge naermere paa.

Clematis

Jeg blev ikke skuffet, for den er rigtig paen og med den iver den laegger for dagen allerede foerst i maj, skal den nok snart daekke et paent stykke af den ramme den kravler paa. Jeg glaeder mig til den bliver rigtig fyldt med blomster, saa man kan gaa under et helt blomsterhav, for at komme i den anden ende af haven.

P1280146

Jeg var opmaerksom paa tiden og skyndte mig tilbage ind i koekkenet, men dog ikke uden foerst at stoppe og forevige de foerste jordbaerblomster. Uhmmm… vi skal have sat nogle flere af de store “rigtige” jordbaer, for allerede ved synet af en blomst gaar jeg og slikker mig om munden. Vi skal nok ende med at faa en helt skikkelig have ud af vores vildnis. Lige nu ligner haven noget der burde vaere loegn, men naar foerst plaenen bliver klippet bliver det vidst helt godt.

 

2 kommentarer:

Suzy sagde ...

På jobbet har vi den mest fantastiske clematis, som bugter sig i 5 etagers højde ude i gården - den nyder jeg rigtig meget hvert år :)

Tina - omme i London sagde ...

Jeg har sat et par stykker i forskellige former og farver og haaber meget paa de fanger. De giver altsaa det flotteste blomsterflor.