07 maj 2009

Dagens lunchtime vandring

Dagens lunch time vandring gik til Whitecross Street market, som vi har faaet for vane pga det fantastiske udbud af billig og sund lunch. Vi blev heller ikke skuffede i dag!

IMG_0276

Min kollega er lige saa vild med omraadet som mig, saa vi gik helt op til Old Street enden i dag, hvor man virkelig kan se en helt klar linie hvor the City moeder resten af London. Kontrasten er fantastisk!

IMG_0278

Omraadet fra the Barbican og nordpaa til Islington er virkelig blevet meget “trendy” (moderne?) og alle steder er der kunst, sjove smaa cafeer og en masse skaeve eksistenser.

IMG_0279

I en lille kunstforretning fik jeg oeje paa en “Space Invader” mosaikgraffiti i familie med en jeg fotograferede sidste aar ved Liverpool Street. Min kollega var lige ved at doe af grin, da jeg fortalte hende om den form for graffiti. Hun mener jeg skal oenske mig en stor hvid vaeg og nogle daaser spray maling til min foedselsdag.

IMG_0280

Der kommer mange nye flotte lejlighedskomplekser til i omraadet, men der staar ogsaa stadig mange gamle huse, der er blevet sat i stand og har faaet et moderne strejf. De ser doedhyggelige ud, men jeg gad vide om deres indretning passer til den moderne levestil, hvor rummene skal vaere store og lyse frem for smaa og moerke?

IMG_0284

Det tog sin tid at beslutte hvad vi skulle spise, men da jeg saa denne kaempe boette hummus synes jeg pludselig det var meget nemt. Jeg ELSKER hummus! Hummus, falafel og en masse laekkert groent blev rullet op i et fladbroed – paa samlebaand!

IMG_0282

Otte mennesker blev betjent ad gangen og skoent koeen saa meget lang ud, saa var det slet ikke saa galt. Jeg var den eneste i hele raekken, der var en kylling og bad om en lille “wrap”, men i de store var der FEM store falafel og det synes jeg liiige var i overkanten. Portionen jeg fik var lige praecis tilpas. SLURP!

 

4 kommentarer:

Lene sagde ...

Og når man ser det øverste og det nederste billede, så ser det mørkt og skummelt ud, så en turist som jeg ville ikke tro at der gemte sig lækker mad der :-)

Anette sagde ...

Det lyder lækkert med den frokost - jeg elsker humus men det er alt for lang tid siden jeg har fået det. God lørdag

Anonym sagde ...

Hvoffo hunnan lavede jeg ikke lige en portion da jeg var omme i London? SUK!

Tina - omme i London sagde ...

Lene - det er lige det jeg elsker som turist, at finde alle de lumske smaa steder, hvor andre turister ikke finder hen. :)

Anette - god, ehmmm... soendag til dig ogsaa.

Irene - ja, hvorfor egentlig?