05 maj 2009

Aftenens lysekrone

I sidste uge fik jeg en tilbudsemail, som lovede billetter til “Blood Brothers” til £15 per snude paa Bank Holiday Monday. Blood Brothers er en meget populaer musical, som har koert siden 1988. Vi elsker at gaa i teateret, saa saadan et tilbud kunne vi ikke takke nej til; normalt koster de samme billetter £52.50…

P1280194 
Vi snuppede toget til Charing Cross og gik op til teateret gennem alle de smaa straeder og gader paa graensen mellem Covent Garden og Chinatown. Jeg elsker turen op mellem alle de forskellige teatre. Folk summer af glaede og forventning over hvad de skal se og alle de der ikke skal i teateret er typisk paa vej til et spisehus.

P1280198

Blood Brothers spiller paa the Phoenix Theatre, som er et rigtig hyggeligt gammelt teater i Charing Cross Road, eller rettere Flitcroft Street, for Charing Cross Road indgangen er lukket! 

P1280199

Vi var fremme lige til tiden og skyndte os at faa hentet vores billetter og gik ind og klappede roeven i saedet. Vi vidste ikke alverden om stykket inden vi ankom, andet end den har koert i over 20 aar og saa kunne den da ikke vaere helt ringe, eller hur? Oh well, med de billetpriser kunne det ikke gaa helt galt. :)

P1280201

Man maa ikke fotografere under forestillingen og det havde jeg i oevrigt heller ingen planer om, for jeg havde alt for travlt med at foelge med paa scenen, men der stod ikke noget om at man ikke maatte tage billeder i pausen, hvor aftenens lysekrone blev foreviget!

2009-05-04 2009-05-04 001 003

Min elskede kender mig saa godt at han ved at jeg naegter at gaa i biffen uden popcorn og teateret uden is, saa i pausen gik han pligtskyldigt op og koebte os en is. Isen kommer fra Beechdean og det kan godt vaere den ikke er saa stor, men saa er den til gengaeld laekker! Jeg elsker traditionen med at faa en is i pausen. Isen er en must, da jeg i tidernes morgen boede i Glasgow plejede de ogsaa at komme rundt med is i pausen i biografen. Gad vide om de goer det endnu?

P1280205

Teaterets udsmykning er helt vildt overdrevet og  vulgaer, men saa fantastisk passende til et teater. Vi spildte dog ikke megen tid paa at beundre udsmykningen, for stykket var saa gribende at vi helt glemte tid og sted. Jeg var lige ved at faa et hjertetilfaelde da der blev affyret et par “skud”. Jeg kan simpelthen ikke lade vaere med at leve mig saadan ind i et teaterstykke at jeg reagerer som om det var mig der var blevet skudt!

Der var ikke mange toerre oejne da stykket var forbi og jeg har allerede iscenesat det hele til en film – altsaa inde i mit lille hovede. Vi var meget tilfredse med vores £15s billetter, isaer naar man tager i betragtning at vi endte i 7. raekke midt for! Jeg forstaar sagtens hvordan saadan en musical har fortsat med at fylde saeder i over 20 aar. Skuespillerne fik en staaende applaus og kom frem paa scenen en 3-4 gange inden de fik lov at holde fyraften.

P1280211

Vi skyndte os tilbage ned mod Charing Cross station, hvor vi vidste vi kunne naa et tog, hvis vi skyndte os lidt. Vi skyndte os dog ikke mere end min elskede fandt tid til at give lidt penge til en hjemloes, mens jeg tog et billede af en sko! Saadan er vi saa forskellige… :)

 

9 kommentarer:

Marianne sagde ...

Åh Tina -nu må jeg afsted igen - for jeg nåede jo kun en forestilling :-)

Michael Carøe Andersen sagde ...

Det lyder festligt!

Hvad skal man gøre for at komme med på listen over folk der får tilbuds mails?

Ellen sagde ...

Fantastisk. Og så efter >20 år...
Den var stenikkert ikke gået i lille Danmark :-)
Bare en skam, at teaterbilletter er så dyre, både her og der - vi har ikke så mange penge til det, men det er naturligvis kun et spørgsmål om prioritering.

FUUR. sagde ...

Har man mon ikke, fået nye skuespillere, i årenes løb?
De unge primadonnaer, må da
efterhånden være "gamle"
primadonnaer.

Tina - omme i London sagde ...

Marianne - der er nok at tage af og bestiller man i god tid, saa kan det lade sig goere at faa gode billetter til en rimelig pris.

Michael - proev evt at klikke paa dette link: https://app.e2ma.net/app/view:Join/signupId:48017/mailingId:1792282
Hvis ikke det virker, saa sig til, saa skal jeg se hvad jeg kan goere.

Ellen - det er generelt meget dyrt, men naar man kan komme afsted til omkring 150 dkr hver, saa synes jeg det er rimeligt. Mht de 20 aar, saa maa du huske vi har et noget stoerre marked, med et internationalt sprog som de fleste turister kan forstaa.

Moar - jo, ellers var nogle af dem godt nok MEGET unge, da de gjorde deres debut i voksenroller!

Michael Carøe Andersen sagde ...

Jeps det virkede, tak :)

Der er stadig et par måneder til jeg flytter til London, men man kan jo godt begynde at glæde sig allerede.

Unknown sagde ...

Det må har været fantastik ,at se et stykke der har gået i 20år,så kan det da ikke være helt ringe.Smuk tur du har gået på vej til teateret.
kan du ha en god aften.

Lene sagde ...

Åhh nu får jeg igen igen en længsel efetr den familietur til London, en skønne dag så lykkes det :-)

Og så har jeg nydt at læse tilbage, jeg tror ikke jeg skal til kinesisk doktor ;-) you are very fat, boink boink, jeg kan lige se fingeren forsvinde ned i mavedellerne :-)

Tina - omme i London sagde ...

Michael - fedt og ja, glaede sig kan man altid. :)

Conny - det var en rigtig god aften.

Lene - se at faa booket. :)
Mht kineserdoktoren, saa vender jeg glaedeligt tilbage uanset hvor langt fingeren gaar ind i dellerne!