05 april 2008

Comply or die!

Paa vej hjem fra arbejde i gaar koebte min kollega en avis. Det goer han hver aften og hver aften griner jeg ad ham, naar han laeser den bagfra. Han er mest interesseret i sportssiderne! Vi havde en streng dag i gaar, med et moede med finanstilsynet og vi var glade for at vaere paa vej hjem, begge til en god middag og maaske et snedigt lille glas vin!
Han aabnede avisen og der var detaljerne for alle hestene der skulle loebe i the Grand National. Paa min gamle arbejdsplads plejede vi at lave en sweepstake (et lotteri) og alle mine kolleger som vidste en ting eller to om horse racing plejede at grine af mig, naar jeg var glad for jeg havde faaet en hest med et paent navn.

Vi snakkede om at det var en skam vi ikke havde lavet en sweepstake paa arbejde og pludselig fik vi begge oeje paa en hest ved navnet "Comply or die" (Jeg arbejder i Compliance). "That's FATE, I'm going to put a bet on that one" sagde jeg, mens min kollega rystede paa hovedet og grinede af mig. "Do you bet on the horses" spurgte han og jeg maatte indroemme jeg aldrig nogensinde havde sat fod i en Bookies, til trods for der i SydLondon er en paa hvert gadehjoerne!

Det blev der raadet bod paa i dag! Jeg smuttede op paa vores High Street og fandt lynhurtigt en William Hill. Jeg havde egentlig besluttet mig for jeg ville ind til en der averterer sig som en "Turf Accountant", bare fordi jeg synes det er saadan et sjovt udtryk, men jeg ville vaere helt sikker paa at jeg naaede det til tiden, saa jeg gik bare ind i den foerste, den bedste, for jeg skulle jo noedigt komme for sent til vaeddeloebet!
En flink ung (hovedrystende...) mand hjalp mig med at faa fyldt kuponerne ud - og pludselig kunne jeg kalde mig en gambler! Maendene i butikken kiggede lidt underligt paa mig, men jeg har vel lige saa meget ret til at gaa ind og gamble som alle andre, eller hur?

Jeg satsede selvfoelgelig paa "Comply or die" og kunne ikke staa for "Contraband" og "Cool Runnings" (som overhovedet ikke synes at eksistere!), saa de fik ogsaa en lille skilling med paa startlinien. Jeg sendte en text til min kollega og fortalte ham at "the bet's on!". Et par timer senere fik jeg en besked tilbage:
"Well done, you can buy me lunch with the winnings!!!"

Jeg troede han tog gas paa mig, men han var grav alvorlig! "Comply or die" VANDT - og jeg er nu £15 rigere. LOL - jeg inviterer ham paa lunch i denne uge - paa McDonalds!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Der er ikke noget som at starte weekenden 'in the black'!

anjoe sagde ...

Du ender med at blive rådgiver omkring disse hersens pruhesteløb, tina *LOL*

Bettina sagde ...

Haarh, harh, sikke en superfed historie! Hvor er det genialt!! :o)

Tina - omme i London sagde ...

Ja, det var ikke saa ringe for en nybegynder! Min kollega kraever lunch, for det var i hans avis jeg saa hestens navn!