27 oktober 2012

Saa paerestolt!

Da jeg i tidernes morgen gik paa HF var der engang en der sagde om mig at jeg var meget stolt af min familie. Det var egentlig ikke noget jeg nogensinde havde taenkt over, men med aarene har jeg indset at vedkommende havde ret!


Jeg gaar altsaa ikke bare saadan rundt og er stolt helt uden grund; nej, jeg har skam rigtig gode grunde til stoltheden. For eksempel ville min HF-medstuderende have noget at laegge oerer til i disse dage, for min soede soester har altsaa lige trumfet alle trumferne og ja, forbindelsen er til Asterixplakaten her...


For lidt over et aar siden blev Irene kontaktet (guderne maa vide hvor hun faar saadanne kontakter fra!) af en eller anden filmperson, som skulle bruge nogle rekvisitter til Asterix & Obelix og Briterne filmen, som gaar i de danske biografer lige nu. 

Billederne har jeg laant af Irene, hun ved det ikke endnu, men jeg "tog" lov! :)

I loebet af ingen tid stod der et helt kaffestel og diverse andre finurlighedre parat til at deltage i filmen og snart sad Gerard Depardieu, det store skrummel, og fingererede ved min soesters haeklerier! Er der noget at sige til at jeg er paerestolt? Der er flere billeder paa Irenes webside. :)

Altsaa, det naeb

Jeg har soegt og jeg har skrabt og minsandten om ikke ogsaa jeg har fundet et sted hvor jeg kan se filmen, som gaar i de danske biografer lige nu. Det Franske Institut i London har en biograf, som i oevrigt ser ret fed ud, som viser filmen om knap fjorten dage. Billetterne er bestilt og jeg glaeder mig til jeg kan se produktet med egne oejne. For hulen, jeg tror jeg revner af stolthed! :)

8 kommentarer:

Ellen sagde ...

Nej, der er ikke noget at sige til, at du er hamrende stolt.
Det har du god grund til at være - det er da sjovt, når nærmeste familie er direkte involveret i sådan noget.
Jeg har alle Asterix-filmene med Gerard Depardieu, og nu skal jeg snart ud og købe den historie, der var den bedste af dem alle, dengang de kun fandtes som et tegneseriehæfte :-D

KirstenK sagde ...

Jeg ville også have været stolt...for dælen da, de hæklerier der er da fede...

AagePK sagde ...

Og jeg har alle originale Asterix-hefter, endda et enkelt et på både dansk, tysk OG latin: Asterix apud gothos, den brugte de i latinundervisningen på Duborg-skolen.
Men nu du er igang med at booke billetter: skal du ikke ind for at se koncert med Rodriguez, fra filmen Searching for Sugarman? Vi har lige set den i Københavnstrup, og da jeg tjekkede hans tour-program, stod Roal Festival Hall pludseligt på skærmen: det er ret vildt, efter at manden har været troet død i 30 år. Prøv at lytte til SugarMan!!! Han er på youtube, bedre end Bob Dylan, lidt i retning af Jose Feliciano. Du SKAL se filmen!!

Eva sagde ...

Hvor er det sjovt:)
Du har da grund til at være stolt, har du.

Farmer sagde ...

Jamen, det er da herligt. Fruen og jeg må se at låne et par børn et sted, så vi kan tillade os at gå i biografen og se Aterix.
Er det ikke i "Briterne" at de har "varmtvands-tid" fordi teen ikke er nået til England endnu?
Det er en herlig humor i Asterix; men jeg har -indrømmet- noget svært ved at få det samme ud af filmene som af tegneseriehæfterne.
Det er som om originalmediet passer figurerne bedst.

Irene sagde ...

Tina, du er altså sød! Og husk altid at stoltheden går begge veje!

Og tak til alle andre for pæne kommentarer! Jeg er også mere til originalmediet, men det var dælme sjovt at få lov til at være med på det niveau...

FUUR. sagde ...

Så er vi to der er stolte Tina.
Tirsdag, er der dømt Asterix film her.
Vi tar et af børnene med, altså Irene. Hvor heldig kan man være, at hun lige er hjemme nu.

Tina - omme i London sagde ...

Hov, jeg har slet ikke faaet jer alle takket for de soede kommentarer. Turen gaar i biffen i morgen aften, saa vi kan se detaljerne selv. :)