29 oktober 2012

Foer og efter...

Da Neil Armstrong for mange aar siden satte fod paa maanen, ytrede han de famoese ord: "one small step for man, one giant leap for mankind" (et lille skridt for mennesket, et kaempe spring for menneskeheden). I dag foelte jeg naesten vi havde taget et lignende kaempe skridt...


Det er nu over et aar siden vi koebte den gamle roenne vi nu bor i. Huset var i en forfaerdelig stand og saadan circa alt skulle goeres; det vidste vi naturligvis godt da vi koebte huset, men vi havde dog aldrig forestillet os at der var SAA meget at goere. Blandt andet havde vi dette maerkvaerdige rum, som nu udgoer vores koekken. Den vaeg der stikker ud i lokalet er blevet fjernet og doeren flyttet baglaens, saa den nu sidder paa en flad mur og skiller koekken og bryggers.


Det har virkelig vaeret spaendende at foelge arbejdet paa huset og se hvor mange detaljer der skal til, foer man staar med det faerdige produkt. Det er nu seks maaneder siden min Faetter Fiks satte koekkenet ind og befriede os fra at skulle lave camping mad hver aften.


Vi har debatteret i en uendelighed om hvad vi skulle have paa vaeggen ved komfuret. Det var ikke fordi vi ikke var enige om hvordan vi gerne ville have det til at se ud, for fruen havde forelsket sig i en glaspladeloesning, men vi blev ved med at proeve paa at overbevise os selv om en billigere loesning, mens vi sparede op til at faa sat glas paa vaeggen...


I dag kom der glas paa vaeggen og resultatet taler for sig selv. Jeg er ikke et oejeblik i tvivl om at det var det helt rigtige at vente saa laenge at vi kunne saette glas op i stedet for fliser. 

One small step for man, one giant leap for mankind!

12 kommentarer:

mjø ;o) sagde ...

One small step for man, one giant leap for WOmankind!
Det ser skide godt ud, TW - godt, I ventede!

Eva sagde ...

Hold nu op, det er blevet flot. Og værd at vente på.

Anonym sagde ...

Enig ...godt i ventede på glasset :)

AagePK sagde ...

One smal step for mankind ('cause it's been dunn befo'e), one giant leap for a kind woman!
:-)
But it's luve'ly!

Inge sagde ...

Det er altså virkelig imponerende flot.. Sikke en forvandling..:-)

Annette i Barcelona sagde ...

Hvor ser det bare godt ud. Ja, alt godt kommer til den der venter, og nogle ting er bare værd at vente på`.

FUUR. sagde ...

Hyggeligt og varmt,
det passer præcist,
til alt andet, på jeres matrikel.
TILLYKKE med resultatet.

FUUR. sagde ...

Hyggeligt og varmt,
det passer præcist,
til alt andet, på jeres matrikel.
TILLYKKE med resultatet.

Kom så igang sagde ...

Hvor er det bleven flot, godt i hade tålmodighed til at vente.

Bettys blog sagde ...

Hvor er det flot! Tillykke med det skønne køkken.

KirstenK sagde ...

Forstår godt du synes det har været værd at vente på...og så snart et byggeproces er overstået glemmer men hurtigt hvor træls det har været...ellers ville man alrig gåi gang med at bygge om...Resultatet er jo blvet superflot!

Tina - omme i London sagde ...

Tak, tak og atter tak! I dag kom en af de to kuglelamper vi koebte i DK paa plads. Efter sigende skulle den anden vaere paa plads i morgen og saa er koekkenet fakta helt faerdig. SUK, hvor er det dejligt!