09 april 2012

I fars fodspor

En lille historie om og fra min kaere fader, ogsaa kaldet "fader vor". :)Videoen findes ogsaa som en artikel, paa linket her.

6 kommentarer:

Lene sagde ...

Tak for link til et god artikel. Mit internet dur desværre ikke til videoklip. Din far lyder som en herlig mand, tænk at han har besteget bjerge, der er håb for mig endnu ;-)
Og bagefter kom jeg til at tænke på, at havde journalisten skulle skrive en artikel om din mor, ville artiklen helt sikkert have omhandlet jer børn, men når det er en mand, så gør man ikke det :-)
God tirsdag til jer.

krusemarianne sagde ...

Hej Tina. Jeg har fulgt din blog et stykke tid. Nu bliver jeg da helt paf. :-) Tænk at din far er Holger Lundgaard. Jeg har sommerhus på Fur - Søndergaardevej - og har lige været der i påsken. Min familie på begge sider stammer fra Fur.

krusemarianne sagde ...

Undskyld - glemte at skrive mit navn. ;-)
Venlig hilsen
Marianne Kruse

AagePK sagde ...

Jamen, lige så vel, som du med din energi helt tydeligt går i Faders fodspor, er det da også en billedmæssig slående lighed, ikk'?
;-)
Især hårfarven.

Tina Wishart sagde ...

Lene - tak, min far er en herlig mand og han er bare fuld af historier, der ikke er til at slaa. :)

Marianne - hvor pudsigt, hvem er din familie? Er du mon en af ae grisehandlers? :)

Aage - jo, men bestemt ikke haarmaengden!

krusemarianne sagde ...

Hej Tina. Nej, jeg kender nu ingen grisehandlere. :-) Min mormor hed Laura Bækmand Olesen - det er mange år siden hun døde. Hun boede i Hvirp. Min farfar hed Martinus Kristensen, han var snedker og boede først i Debel, senere i Durup - men mange år før din tid. Mit sommerhus på Søndergaardevej kaldes Jens Tofts Hus. :-)