30 april 2012

Dagens vingebillede

Foerst i Februar ringede nogle af vores gode venner og spurgte om vi skulle noget den sidste weekend i April. Det vidste vi begge med sikkerhed at det skulle vi ikke, saa da de fortalte at de havde fundet en helt vildt billig tur til Mallorca i den weekend, slog vi til. Vi var enige om at naar vi naaede sidst i April ville vi helt sikkert godt kunne bruge saadan en tur.


Vi havde ikke lige husket at vi havde sagt ja til en Danmarkstur baade weekenden foer og weekenden efter, men da vi opdagede det var turen allerede bestilt og saa blev vi enige om at vi maatte tage det som en oplevelse. Vi havde ikke haft en hel weekend fri siden Oktober, saa vi blev enige om bare at glaede os.

Flyveturen ned over Europa er flot og denne gang var den lidt sjovere, da vores venners 4-aarige datter floej for foerste gang. "WOW" loed der, da vi lettede og saa grinede hun og hujede saa alle de omkringsiddende skreg af grin. Jeg bad hende og hendes storebror kigge ud af vinduet da vi floej over de sneklaedte alper og straks udbroed hun begejstret "I saw some mountains!".


Da vi floej ind over Mallorca var der flere bjerge at begejstres over. Vi kiggede ivrigt efter tegn paa sommervejr, men det var lidt vanskeligt at bedoemme fra luften, saa i stedet spekulerede vi som en gal over hvor vidt vi ville komme fra oeen med en ny ansigtskuloer.


Uanset vejret, saa glaedede vi os til nogle faa dages komplet afslapning.

6 kommentarer:

FUUR. sagde ...

Jeg opfangede lige en kommentar på min mail, den var underskrevet, "Tina rejerød" fra London, så en
anden kulør har du fået, kan jeg regne ud.
Jeg håber i nød turen allesammen.

AagePK sagde ...

Tjah, Fuur, godt nok er det 1.Maj i dag, men efter at have mødt den søde pige i bankverdenens hjerte, Threadneedle Street, kan jeg heller ikke forestille mig en Tina Ræverød, så det må være ansigtskuløren. Selv om jeg opfatter Tina som yderst socialt anlagt.
;-)

KirstenK sagde ...

En tur til majorca sidst i april...hmm hvem kan ikke bruge det? men jeg kan godt se i er lidt hængt op med alt det rejseri...håber ikke kuløren i ansigtet er alt for rød...

FUUR. sagde ...

AagePk, jeg er sikker på, det er solen, der har givet Tina den "rejerøde" kulør.
Jeg tjekker lige, i kommende weekend.

Donald sagde ...

Men hvis man får sovet nok når man kommer hjem, så går det lige - et par aftener, hvor man dårligt nok når at lave mad før man ligger i sin seng vil få de tre week-ender i rap til at "falde på plads" eller hvad man nu siger.

Pigens bemærkning: "Jeg så nogle bjerge!" er bare skøn! En skøn påmindelse om at vi alle sammen er født uden flyvebilletter ;-)

Tina Wishart sagde ...

Moar - det kan du tro vi gjorde, men for hulen hvor kan man altsaa ikke faa solfaktor der er staerk nok!

Aage - :)

Kirsten - nu ser jeg, efter sigende, bare sund ud og det er jo ikke saa ringe endda.

Moar - :)

Donald - fed koncept, altsaa at vi alle er foedt uden flyvebilletter. :)