08 oktober 2008

Saa er den foerste del af ruten fastlagt

Bare en lille arbejdsdag mere og saa gaar turen mod nordvest. Vi skal op klokken uhyggeligt tidligt i morgen og flyver saa til Aarhus med vores gode ven Ryan - og uden motorsav!

Min svigerinde har stillet sin bil til raadighed (TAK, din engel!), og far har lovet at hente os i Aarhus, saa vi kan faa hentet bilen i Skive. Ja, han ville egentlig have bragt bilen til Aarhus lufthavn for os og saa tage toget hjem, men det synes vi lige godt var at stramme den, saa vi koere ham til Skive. Vi havde jo selv regnet med vi skulle den vej alligevel, saa det er ikke af vejen for us.

Fra Skive begiver vi os mod Fredericia, eller en eller anden anden havn i det omraade, hvor vi haaber paa at kunne napse lidt lunch med min kaere broder, som gerne skulle have et skib liggende i den almindelige del af verden. Man kan aldrig vide med saadan nogle soemaend, saa stedet kan naa at aendre sig mange gange inden vi naar saa langt.
Fra Fredericia (eller hvor nu vi ender) koerer vi videre mod vores foerste destination, nemlig Graasten. Jeg tror faktisk aldrig jeg har vaeret der foer, saa det bliver da spaendende. Min kaere veninde, som emigrerede i Juli, bor der nu og har haft tid at komme til at kende omraadet, saa mon ikke hun har et par steder vi skal se? Jeg gaar da ud fra Jokke (er det ikke ham der bor paa Graasten) inviterer til kaffe paa et tidspunkt, men er han ikke hjemme finder vi noget andet at lave. Jeg er i hvert fald ikke bange for at vi kommer til at sidde og kede os!
Loerdag drager vi til Fur, hvor vi ikke er de eneste ferieboern; vi faar nemlig selskab af vores nuttede nevoe og niece, hvis far er til soes (i Fredericiaomraadet...) og mor er i... ENGLAND! Er det ikke lige godt fantastisk det kan lykkes os at flyve hver sin vej og slet ikke ses? Oh well, noget godt kommer der af det, vi faar mere tid med boernene - og saa behoever vi ikke leje en bil. :)

3 kommentarer:

Lene sagde ...

Den omrejsende familie :-)
Og Tina, det er altså Jokkes mor, der bor i Gråsten ;-)men mon ikke hun giver en kop kaffe til en værdig repræsentant for Danmark :-)

Tina - omme i London sagde ...

Ih altsaa, folk flytter da ogsaa rundt som om de var betalt for det. Mht repraesentantskabet, saa gaelder jeg vidst ikke laengere. :)

Conny sagde ...

Kan du have en god ferie i danmark sammen med alle de danske skolebørn, de har nemmelig efterårsferie (kartoffelferie)så håber jeg vejr bliver godt. Vi også på ferie i vores sommerhus sammen med med en datter par af børnebørn