28 oktober 2008

Dagens lunch time vandring

En af mine yndlingskolleger boed paa lunch i dag, da denne uge er hans sidste paa jobbet. Oev, hvor kommer jeg til at savne ham. Han har vaeret min allierede i snart to aar og jeg synes bare han skal blive her forever!

Vi vandrede ikke TIL bestemmelsesstedet, men tog en taxa til Whitechapel, hvor Tayyabs doere stod aabne for us. Vi fik en laekker "mixed grill" med to forskellige curries, ris og nan-broed (ved ikke om man kalder dem noget andet paa dansk). Joesses, som var det godt. Jeg glemte helt at tage et billede af vandkanden de altid bruger i restauranten. Jeg skal have fat i en. Den vejer ikke alverden, men den holder vandet dejligt koldt og saa er den kaempe. Bangla Town, here I come!

5 kommentarer:

Bettys blog sagde ...

Uhmmm, som det er lækkert at være med på din lunch i dag. Jeg har ingen andre steder end London fået så velsmagende indisk og pakistansk mad. Vil snart igen....
Vi siger også naan brød i dk.
Synd at du nu må undvære din gode kollega.

Anonym sagde ...

Mmmm.. Indisk mad.. skønt! Elsker det, men min kære mand kan desværre ikke rigtigt tåle det, så det er ikke så tit! Øv!

Unknown sagde ...

Nu skal du ikke tillægge en dårlig vane, med at køre i taxa, så får vi jo ingen billeder ,fra din tur på jagt efter lunch

Anonym sagde ...

Arlså, hvis det er din trusted assistant, så må han slet ikke holde op, kan du hilse ham og sige. Det håber jeg ikke det er, faktisk! Lækker lunch ellers!

Tina - omme i London sagde ...

Bare rolig, ingen daarlige vaner tillagt og Irene, GISP, du maa ikke sige saadan noget, jeg bliver da helt nervoes! Heldigvis er det ikke ham der rejser. PYHA!