21 oktober 2008

Gad vide hvem der vil med?

Dr Gunther von Hagens' "Bodyworks" kommer til London igen og jeg kunne bare saa godt taenke mig at se udstillingen, skoent jeg er bange for jeg er alt for sart til at se saadan noget. Jeg synes bare det er SAA spaendende, men har nu bare et lille bitte problem...


Skal jeg virkelig alene ind og se udstillingen? Jeg tvivler godt nok paa jeg faar min elskede husbond med - han synes simpelthen det er for klamt - og sikkert naermest blasfemisk!

Det kan selvfoelgelig vaere han overrasker mig, men helt aerligt - A TWIWLER! Jeg kan ikke se hvor laenge udstillingen er i byen, men paa websiden staar der bare "fra 24 October 2008", saa mon ikke de bliver her i nogen tid? Vi faar se om jeg er modig nok!

9 kommentarer:

Unknown sagde ...

Det er en skam jeg ikke er London,jeg kunne godt tænke mig, at se den udstilling,jeg blev overasket da jeg en gang så det på TV.det var lidt uhyggelig men også spændende.

Tina - omme i London sagde ...

Ja ikke? Har du planer om at komme herover mens udstillingen foregaar, saa venter jeg paa dig.

Unknown sagde ...

Nej jeg har nu ikke tænkt mig, at komme London ,men tak for tilbudet(kommer udstilling København en gang, så vil jeg se den )

Bettys blog sagde ...

Jeg har læst med på din blog i nogen tid og synes, du skriver og fotograferer så dejligt om dit liv i London.
I København er der indtil december en udstilling, der hedder "Bodies" (samme opskrift som den i London) men udelukkende med kinesiske mennesker. Jeg gik alene, fordi ingen i min omgangskreds ville med. Det er meget fantastisk og fascinerende. Du kan godt gå der selv. Mine forbehold går på, om man kan "bruge" det afsjælede legeme på den måde - som edutainment (hedder det sådan?)Det er ikke uhyggeligt - meget æstetisk lavet. God fornøjelse.

Anonym sagde ...

Piiiiiiiiiiiiiiiip! Awl maj!

Tina - omme i London sagde ...

Betty - velkommen hid og tak skal du have. Jeg kan se du selv blogger, saa jeg kommer et smut indenom, saa snart jeg har et oejeste blik.
Edutainment er det rette ord for udstillingen(gad vide om det er med i ordbogen nu, det er det nok?) og jeg ved godt det er aestetisk lavet, men jeg er bare bange for jeg synes det er for klamt. Jeg er lidt pivet, lige paa det punkt. Jeg er rigtig god til at besvime, skal du se. :(
Irene - jeg glaeder mig allerede. Jeg har ikke naevnt den for Lloyd endnu. :)

Lotte sagde ...

Jeg har ønsket at se von Hagens 'Körperwelt' i årevis, men har foreløbigt kun set Roy Glovers 'Bodies', der blev lavet efter at von Hagens patent på plastinationsmetoden udløb. Var jeg i London, kunne du sagtens lokke mig med.

Tina - omme i London sagde ...

Waurv, jeg vidste ikke det med plastikken. Jeg synes simpelthen processen er saa spaendende, men er stadig lidt bekymret for klamhedsfaktoren!

Lotte sagde ...

Plastination er den proces, de bruger til at konservere kroppene med. Teknikken blev opfundet af von Hagen.
Jeg syntes faktisk overhovedet ikke, at det var klamt. Da de fleste af kroppene er uden hud bliver de lynhurtigt til opbjekter mere end de er mennesker. Hvad de jo heller ikke rigtig er længere.

Så afsted med dig!