22 juni 2008

Dengang vi var i Danmark...

En aften (laes nat, jeg tror den var blevet 2!) da vi endelig var ved at drysse hjem til sommerhuset, for at komme paa langs, kom vi ud til en helt fantastisk himmel.


Jeg kigger altid paa himlen, naar jeg kommer ud - og bare fordi klokken er midt om natten goer det ingenting, man kunne jo faa oeje paa et stjerneskud...


Det fik jeg ikke denne gang, men i stedet blev jeg oplyst med Nordlys. Det var saa flot og hele familien var fuldstaendig betagede af det. Det er ikke tit man ser Nordlys paa Fur - og det er saa gu heller ikke ret nemt at fotografere, men da jeg havde downloaded billederne opdagede jeg at hvis man fyldte dem med lys, saa kunne man faktisk godt se hvad det handlede om. Derfor den grynede kvalitet!

Jeg havde forestillet mig at det ville vaere mere klart, naar vi naaede om til sommerhuset, hvor der hverken er gadebelysning eller genskind fra de andre huse, men da vi naaede saa langt kunne vi slet ikke se det. Vi var faktisk ogsaa alt for traette til at se det, men saadan noget kan jeg slet ikke lade vaere med at holde mig vaagen til. What a treat!


4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Wauuu! Jeg sidder her og får næsten levende billeder på nethinden. Dansede lyset henover himlen eller var det statisk?

Det er vildt flot :-)

Anonym sagde ...

Det var den smukkeste, magiske, lykkelige nat, jeg forsøgte at tage billeder også, men det var ingen success.

Tina - omme i London sagde ...

Det var statisk, men saa flot. Irene, proev at laegge masser af lys paa dine billeder, saa faar du sikkert den samme effekt som paa mine. Mine var helt sorte til at begynde med, men saa snoed jeg og vupti!

Anonym sagde ...

Dogmefotografer snyder jo ikke, vel? ;-)

Hmmmm, mon jeg kan finde ud af at lægge mere lys på dem. Tænke, tænke ...