24 april 2008

Aftenens invitation

Aftenens invitation i aftes var en af de lidt usaedvanlige. Et advokatfirma havde inviteret til "Client party", hvilket er meget normalt, men festen skulle holdes paa "Volupte", som er et usaedvanligt sted i sig selv - og i saerdeleshed som et client party!


Stedet ligger ca. 20 minutters gang fra kontoret og vejret var saa fint at jeg besluttede mig for at gaa der ned. Jeg gik ned ad London Wall og krydsede ind gennem Postman's Park, som er et af mine yndlingssteder i the City.

Tulipanerne blomstrer, som om de var betalt for det, mens egernerne proever ihaerdigt paa at udrydde dem, de elsker nemlig at spise blomsten. Vi havde problemer med egern i haven til vores forrige hus. Hver gang jeg lagde loeg i jorden, gravede de dem op, gnaskede i dem og smed dem til side. De havde ikke taalmodighed til at vente paa blomsten!


Og nu vi er ved det med blomsterne, saa haaber jeg altsaa de smaa baester lader de her vaere!


Volupte ligger paa en sidegade til Fetter Lane, saa jeg havde lejlighed til at snuppe et billede af Holborn Bars bygningen paa High Holborn.

Jeg drog ned til Volupte og blev overrasket da jeg blev vist ned i en moerk kaelder, som foeltes mere som en natklub end et sted hvor advokater holder client parties...

Der var musik, hvilket er ret usaedvanligt for saadan en aften, men det blev leveret af et godt lille jazz band, saa jeg klagede ikke.
Pludselig kom der nogen og haengte en stor kraftig hulahopring op i loftet og inden jeg fik mig set om kom den unge dame til venstre gaaende ind i en glimtende blaa og hvidstribet bikini... (billedet har jeg laant fra websiden!)
Hun lavede en flot ehmmm... gymnastikopvisning i ringen og fik en alletiders klapsalve (eller rettere "klapsavle..." fra maendene, i hvert fald).
Kort tid efter kom to kvinder spankulerende ifoert lange rober og baerende paa porcelaensdukker. De havde et lille "tea party" (hvor dukkerne blev stinkendes stive, da deres te var fortyndet kraftigt med gin!) og endnu en klapsalve fulgte.
Efter endt show begyndte musikken igen. Denne gang var det ikke jazz, men vild diskomusik og volumen var ogsaa blevet skruet op en del. Jeg foelte lidt som om jeg burde vaere anderledes klaedt, burde drikke store vodkabaserede drinks og burde danse vildt og inderligt, som var jeg 21 igen!
Advokaten som havde inviteret mig greb resolut alle sine kunder og slaebte os med paa den naermeste restaurant! Vi kunne overhovedet ikke snakke sammen inde i Volupte og det var lige som meningen med hele aftenen!
Jeg havde aldrig hoert om stedet foer, men det er helt sikkert at jeg gerne ville der hen igen, men i lidt et andet selskab. Anyhow, vi havde en rigtig hyggelig aften paa Bertorelli's, som ligger 10 skridt fra Volupte, saa ingen skade var sket. Jeg gad dog godt vaere en flue paa vaeggen hos advokatfirmaet i dag, for jeg tror der falder braende ned i Marketingsafdelingen!
Jeg tog toget hjem fra Charing Cross - det gjorde disse to St George's day celebranter ogsaa. :)

2 kommentarer:

Marianne sagde ...

kede dig - det gør du aldrig. Du oplever så mange skønne ting og jeg er så glad for at kunne få et lille indblik i dem.

Tina - omme i London sagde ...

He he - nej kede mig, det gider jeg sgi ikke, saa jeg finder det gode i hverdagen og koncentrerer paa det.