01 juni 2014

Aftenudflugt med udsigt

I denne uge har det vaeret overskyet, med en del regn og saa har det vaeret rigtig raakoldt nogle aftener - i Skotland helt ned til -2!


Saa galt gik det dog ikke her, men vejrudsigten for weekenden saa stadig ikke for lovende ud. Det var vejret heldigvis ligeglad med og i morges vaagnede vi til en helt og aldeles smuk morgen, med spredt skydaekke og en helt rimelig temperatur. I eftermiddags gik jeg i lag med forhaven, som efterhaanden traengte til en kaerlig haand. Min soede moar ordnede derude da hun var her for fem uger siden, men saa er der faktisk ikke blevet gjort andet siden da - og det kunne ses!

Nu har jeg atter faaet kaal paa ukrudtet og fik ogsaa plantet et par ting ud, som jeg fik med hjem fra min svigersoester i sidste weekend. Nu staar det side om side med min forfloejne veninderose, som efterhaanden har flyttet hjem flere gange end de fleste mennesker!


Efter endt havearbejde drog vi et smut op til Observatoriet, hvor min elskedes faetter, som er paa visit, ville afproeve sit nye legetoej. Han har saadan en lille helikopter tingest, som kan filme og tage billeder fra en rimelig hoejde. 

Vejret var helt perfekt til formaalet; ikke for meget vind og en smuk solnedgang! Han floej lidt rundt og filmede i smaa ti minutter, mens samtlige smaa boern i parken,og saamaend ogsaa deres foraeldre, hujede og klappede begejstret. 'Det ser ud som om den er floejet op over atmosfaeren', mente en lille pige, mens de voksne spurgte nysgerrigt til hvor langt den kan flyve og bla bla bla. Da fidusen landede udbroed der spontan klappen og boernene stroemmede til for at faa lov at se paa naert hold. For hulen, som var det morsomt at observere og hvor kan jeg bare saette mig ind i hvor spaendende det maa vaere at kunne fortaelle sin kammerat at man har set en lille fjerstyret 'helikoptertingest' flyve helt op over atmosfaeren.... :)


Vi koerte ned og parkerede ved the Trafalgar Tavern, for at fange de sidste solstraaler paa Themsen. Vi blev ikke skuffede!


Det var lige foer vi slet ikke kunne loesrive os inden solen var naesten paa vej op igen, men samtidig var vi altsaa temmelig sultne, saa vi luskede taettere og taettere paa the Trafalgar Tavern, som er en rigtig hyggelig pub, hvor de serverer noget rigtig godt mad, evt. med en Meantime London Lager til.


Vi lod Lord Nelson tage sig af solnedgangen og gik ind og bestilte noget at spise og en kold oel. Jeg elsker naar saadan en dag helt uventet sniger sig op paa mig.

4 kommentarer:

AagePK sagde ...

Det var en hård en at vågne til for den gamle skolelærer: en sister-in-law hedder svigerinde på dansk, og sådan en dag sniger sig ind på dig, ok? Og har nogen fået opdraget englænderne: kold øl? Kælderkold er vel det maximale, de kan svinge sig op til, men det er også fint nok, iskold øl smager ikke af ret meget.
Ellers lyder det som en perfekt dag!

Annes indfald sagde ...

Sprogforbistringer??
Sikke en solnedgangstur... Smukke fotos...
Hvor spiser man i Greenwich? Jeg fik den værste burger på en pub derude, da vi besøgte stedet sidste år... Vi har dog snakket om at Greenwich er endnu et besøg værd... nok med egen madpakke!

Irene sagde ...

Svigersøster og svigerbror er helt almindelig daglig tale i vores flersprogede familie ... Det med svoger og svigerinde blev aflyst for mange år siden, det andet er da meget sjovere! ;-)

AagePK sagde ...

Irene: det med svirebroder og søster kommer ikke helt bag på mig, fra den familie! :-)
Hos os internt har det altid heddet svigerske. Og svoger.