08 juni 2014

Lykken er

Lykken er naar den lovede lyn, torden og regnstorm, som vi skulle have her i weekenden, bliver udsat paa ubestemt tid og bliver erstattet af det fineste sommervejr taenkeligt.


Weekendens foedselsdagsgaester gik hjem med naesten lige saa roede arme som mig - og terrassesaesonen er for alvor skudt igang. Fedt!

4 kommentarer:

Abildjyden sagde ...

Det er vidunderligt med sommer, sol og udsættelse af regn.
Hvis jeg og mange kunne bestemme, så kom regnen kun når det er mørkt/natten, og det som brugbar stille og rolig regn :-)
Ønsker dig en dejlig 2. pinsedag

AagePK sagde ...

Og ved du, hvad der gør lykken komplet: at sidde og nyde det med et godt glas velskænket FUR FROKOST, en vidunderlig øl, på bare 2,6%, så man kan sidde og tylle og snake hele dagen, uden at drikke sig tovlig i hovedet. Bare hør FUUR ad, om ikke hun vil give mig ret! Den har de sgisme lavet godt på jeres ø! Vi kommer lige fra Rebild Storkro, hvor vi (næsten) ikke drak andet. Og resten af vort selskab faldt også pladask for den, selv om det er konens fætre og kusiner fra Falster.

FUUR. sagde ...

Hej min søde.
Jeg håber du har haft en dejlig fødselsdag.
De kærligste lykønskninger herfra.

Angående øl AagePK, vil jeg bare lige sige BOCK er klart den bedste.
af FUR øllene.
Den skal man ikke bælle flere af, hvis man skal køre bil efter indtagelse.

Tina - omme i London sagde ...

Abildjyden - ja, det er virkelig dejligt, men jeg maa indroemme det er liiiige varmt nok om natten paa denne tid af aaret. Vi har taget sommerdynen i brug, men selv den er paa det varmeste!

Aage - helt sikkert korrekt!

Moar - tak soede du, jeg havde en skoen dag. Oel skal man vidst i det hele taget ikke baelle for mange af hvis man skal koere. ;)...