07 april 2013

Weekendarbejde

Min svigerinde havde inviteret mig med paa udflugt i dag. Jeg luftede ideen for min elskede i loebet af ugen og han kunne ikke faa mig skubbet ud af doeren hurtigt nok, for saa mente han nok han kunne arbejde i dag, uden alt for store protester fra hans fru kone. Aftalen endte med at blive aflyst, men det gjorde arbejdet selvfoelgelig ikke. :)


Indkoerslen var parat til at faa lagt belaegning og det arbejdende folk kunne naesten ikke vente til at faa lov at gaa i gang. De har brugt saa meget tid paa forberedelser og udregning til hvad der skal have hvilken kurve og nu er det 'bare' at faa finishen i orden. Det er et yderst tilfredsstillende punkt at vaere naaet til, naar man laver noget.


Indroemmet, der er meget der skal regnes ud, naar fruen insisterer paa rundede bede og firkantede belaegningsblokke, som skal laegges i sildebensmoenster, men det bliver da bare saa paent, naar det er faerdig.

Vores naboer er ved at revne af nysgerrighed, da de ikke kan regne ud hvad de hoeje bjaelker paa hver side af skraldespandene skal bruges til. :) Der skal saettes noget op, saa vi kan plante nogle klatreplanter, som kan daekke de grimme skraldespande. 


Et par smaa knaegte, som vidst nok bor lidt laengere henne paa vejen, stod og holdt oeje med maendenes fremskridt i dag, da jeg kom hjem fra at have vaeret ude paa min handel. 'Skal du hjaelpe', spurgte de mig nysgerrigt, 'eller er det dit hus?'. 'Det er mit hus', svarede jeg. 'This house will be well nice' udbroed den ene og kiggede beundrende paa. Jeg vil gaette paa ungerne er omkring 10 aar gamle og synes altsaa det er lidt sjovt at de gaar op i hvordan der ser ud i deres nabos indkoersel!

Jeg er slet ikke i tvivl om drengene har ret - her bliver 'well nice' og meget snart kan jeg begynde at plante bedene til. Ih, hvor er det spaendende!

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det ser godt ud mus.
Stort og flot arbejde, sku jeg hilse og sige.

FUUR. sagde ...

Ja, det er bare mig.

KirstenK sagde ...

Det kommer da til at se wældigt ud...Well nice!

Tina - omme i London sagde ...

Moar - tak skal du have og hvis du troede du kunne gemme dig, saa tog du fejl. :)

Kirsten - ha ha, ja, det blywe saa waeldi. :)

Ellen sagde ...

Det ser totalt professionelt ud! Respekt for brolæggerne :-)
Du viser vel forhaveprojektet igen, når det er færdigt og skraldespandene er tilplantede, så at sige?

Irene sagde ...

Well nice, indeed!

Tina - omme i London sagde ...

Ellen - jeg er altsaa ogsaa mere end bare almindeligt stolt af brolaeggerne. Lige praecis det her job har de ikke udfoert foer, men de goer det til UG med baade kryds og slange!

Irene - well nice! ;)

AagePK sagde ...

Tak skæbne: jeg har selv lagt klinker i sildebensmønster, og det er ikke det nemmeste! Murernaboen sagde da også: Hvorfor skulle du da også vælge det mest besværlige?", medens han grinede svedent. Og du har endda lagt ekstra stress ind i puslespillet med de afslutninger, herre jemini, det må da koste i svalebajere og trøstewhiskyer!

AagePK sagde ...

Hov, hvor blev min kommentar af?