06 april 2013

Udsigten fra mit skrivebord

Jeg er og bliver et af de heldigste mennesker nogensinde foedt. Guderne maa vide hvordan det er gaaet til, men paa en eller anden maerkvaerdig facon synes jeg altid jeg ender med en meget stor portion held.


Da jeg startede paa min nye arbejdsplads for et halvt aarstid siden, var jeg saa heldig at blive sat ved et nord/vestvendt vindue, som kigger ud over Trafalgar Square. Det er lidt farligt for en dagdroemmer som mig, men det kunne de jo ikke vide. :) Jeg synes nu ogsaa det er gaaet rimeligt og jeg har toejlet mine dagdroemmerier og passet geschaeften.


Udsigten aendrer sig hele tiden og ikke to date er ens. Der er altid noget at foelge med i og mens jeg passer min bestilling staar den gode Lord Nelson paa sin pind og kigger ud mod havet. Det er en ok arbejdsfordeling i mine oejne.


Jeg blev noedt til at blive lidt sent i dag, da jeg baade skulle naa at drikke champagne og goere mit arbejde faerdig. Den 5. April er sidste dag i skatteaaret og det fejres traditionelt i finansfirmaer med champagne. De fleste pukler som en gal maaneden inden, men saa snart klokken viser 16.30 paa den 5. April er der ikke mere de kan goere foer skatteaaret udloeber. Jeg snuppede en snak med mine kolleger over et enkelt glas champagne eller to og sendte dem allesammen hjem, saa jeg ogsaa kunne blive faerdig til at gaa. Det tog lidt laengere end det burde, der var jo en himmel der skulle kigges paa!

5 kommentarer:

Eva sagde ...

Imponerende udsigt. Hvor er du heldig:)

Inge sagde ...

Sikke en flot udsigt du har erhvervet dig.. Kan godt forstå du blev lidt længere og fik solnedgangen med. :-)

Anonym sagde ...

skulle jeg komme til London en dag ...så stiller jeg mig lige der ved Lord Nelson og vinker op mod dit vindue :)
Nu er det snart nogle år siden jeg besøgte London sidst (dengang der blev bombet)..men livet på Trafalgar Square er så skønt :)

Tina - omme i London sagde ...

Eva - ja, ikke sandt. :)

Inge - :)

Anne - jeg glaeder mig til du kommer til London og saa synes jeg vi skal lidt taettere paa end bare at vinke. :)

AagePK sagde ...

"and Lord Nelson on his pillar,
watching his world collaps!"

Bare en linje fra en Dublinerssang. Og så duerne, der skider på ham, tak for sidst i København, you know?
Ellers fin-fin udsigt, men de kraner giver mig bange anelser om, at nogen prøver på at forstyrre billedet.