24 december 2012

Lille juleaftensdagens syslerUanset hvor langt man straekker kalenderlyset, saa sniger julen sig altid op paa en saa meget hurtigere end man forventer - eller i hvert fald paa mig. I aar er ingen undtagelse! Heldigvis har vi her i landet en ekstra dag til at naa det hele, for det er jo foerst jul her den 25. :)


Dagen har staaet i julebaandenes tegn og i det hele taget i julens tegn; faktisk vil jeg gaa saa langt at sige jeg fandt min indre Gertrud Sand i dag. Min elskede var for en enkelt gangs skyld et smut i lufthavnen og denne gang havde han tre VIPer med i vognen; Bebsen, Spunken og deres mor er nemlig tilbage paa den rigtige side af Atlanten.


Mens min elskede brugte det meste af dagen paa Londons veje blev der ryddet godt og grundigt ud i julekasserne. Kasserne gemte blandt andet fandt disse skoenne stager, som lige maatte have en omgang Brasso og en tur under strygejernet for at blive praesentable, men saa var de ogsaa juleklar.


Da jeg var barn var et af mine yndlingsjulepynt en koglekrans som denne her, hvori der sad en lille garnnisse. For nogle aar siden bandt min mor ogsaa en til mig og tilsyneladende ogsaa en til min soester, Irene, som sendte mig et billede af sin i dag. :)


Klokkestrengen med de roed/hvide engle har jeg haft siden jeg fik mit eget vaerelse, da jeg var en 6-7 aar og den har pyntet til jul alle de steder jeg har boet lige siden. 


Nu er her pyntet op, selv paa toilettet. Juletraeet er taget ind, saa det kan blive pyntet i morgen og saa mangler jeg bare lige at faa koebt julegaverne... Ja, jeg skal bare koebe to, men koebes det skal de jo helst inden butikkerne lukker i morgen aften. Ok, der skal ogsaa lige knaldes lidt kjelner sammen og jeg havde egentlig ogsaa planer om brunkager, men det bliver vidst til naeste aar - eller nytaar...

8 kommentarer:

Eva sagde ...

Har du strøget dine stager?

Sikke fint julepyntet der er. Så kan julen bare komme an.

Gowings sagde ...

Så skulle julestemningen kunne indfinde sig :) Glædelig jul!

AagePK sagde ...

Skulle der lige knaldes en kjelner sammen? Har du ikke opdraget din elskede til at servere og i det hele taget gå til hånde?
Vi har også taget sølverstagen frem, den med de mange arme; men båndene har vi strøget! :-)

Ellen sagde ...

... og så blev det en rigtig jul i det londonske hjem :-)
Her fra det danske hjem i Sverige ønskes du og din familie en rigtig god og glædelig jul.

Kom så igang sagde ...

Kære Tina.
Jeg synes det er hyggelig, at se alle dine juleting med minder fra din barndom på Fur og jeg vil også ønske en rigtig glædelig jul til dig og din familie

FUUR. sagde ...

Glædelig jul,
til jer i London.

Bettys blog sagde ...

Det ser hyggeligt ud hos jer. Fortsat dejlige juledage til jer.

Tina - omme i London sagde ...

Eva - ja, stryger du ikke dine? ;)

Gowings - tak og ja, den kom og det sagde BANG! :)

Aage - jeg har ikke opdraget min elskede, det stod hans foraeldre for... :) Jeg har til gengaeld giftet mig med en rigtig velopdraget mand, som goer alt muligt ogsaa uden at blive spurgt! (Jep, de findes - eller i hvert fald en af slagsen, og han er min!) :)

Ellen - tak i lige maade.

Conny - tak og i lige maade.

Moar - tusinde tak, and you... :)

Betty - tak, det er det ogsaa. Glaedelig jul til dig ogsaa.