11 december 2012

Dagens lunchtime vandring

I sidste uge blev der trukket navne til den aarlige og traditionelle julegaveleg "mystery Santa" paa min arbejdsplads. Den lille seddel med navnet paa mit offer kom med de foelgende instrukser: "gaven paa ikke koste over £5 og temaet er "usmagelig"..." Lige en lille detalje, jeg trak naturligvis den seddel hvor kontorets klovns navn stod paa, saa der skulle virkelig gang i de smaa graa, for naar der blev sagt usmagelig, saa mente de i den grad usmagelig. Jeg har spekuleret som en gal, har bedt min elskede om hjaelp, men jeg synes ikke rigtig jeg kunne finde paa noget og han kunne vidst ikke rigtig se hvorfor det var saa stort et problem. :)


I min lunchtime i dag gik jeg et smut op i Soho, hvor man da bestemt kan koebe usmagelige ting, mange og meget usmagelige..! Jeg havde faaet den geniale ide at jeg ville koebe nogle glas, som min veninde havde fortalt mig om; naar de er tomme ser de ganske uskyldige ud, men naar der kommer vaeske i kommer der fraekke billeder frem i bunden. Der blev kigget meget underligt paa mig nogle af alle de steder hvor jeg spurgte, men lige lidt hjalp det - de var bare ikke at finde.


Jeg traskede videre gennem gaderne, med haenderne dybt i lommerne, mellem billederne, for det var bare pivendes koldt. Jeg kiggede i alle de forretninger jeg kunne komme i tanker om og snart var det paa tide at gaa tilbage til kontoret. Jeg fortalte en af mine kolleger om mit dilemma og hun skreg af grin og forklarede at nogle af de unge piger havde vaeret paa den samme tur og havde koebt for indtil flere andre ogsaa, for jeg var ikke den eneste der maaske havde lidt svaert ved at finde noget der er baade usmageligt og passende! :)


Jeg moedtes med nogle Citykolleger til juledrinks i aften og fortalte dem om mit lille dilemma. Det viste sig at vaere det helt rigtige at goere, for en af dem havde den perfekte loesning - en mankini! He he, det bliver da i hvert fald ikke mere usmageligt!

3 kommentarer:

Eva sagde ...

Skønt julekostume, - der bliver ikke et øje tørt......

Inge sagde ...

Genial usmagelig gave.. Den er der nok ingen som vil se på.. :-)

AagePK sagde ...

Mankini: er det sådan en med elefantsnabel og store ører? Monteret på en g-streng?
Hvis der bliver penge til overs, må du hen i den svenske delikatesse-shop (hvis de findes, ha!) og købe en dåse "Røda Ulven surströmming". Det er en svensk gæret fisk på dåse, der SKAL lukkes op under vand, da man ellers risikerer et strint overtryk i hovedet, og det lugter næsten som Skidtfisken i Tyborøn. Det spises på tunnbröd med kærnemælk til (i mangel af Överste brännvin, noget kradst skal der til for at fjerne den grimme smag!)
Men det er kult i Sverige!!!