03 september 2012

Stille soendag

Vi var heldige nok at de to yngre generationer aflagde os et besoeg i dag, bare for hyggens skyld. Jeg elsker saadan en soendag, med kylling i ovnen og leg og samtaler rundt omkring i huset. Vi snakkede meget om hvordan underetagen i vores hus skulle fungere, inden vi besluttede os for hvilket rum skulle vaere hvor og vi er meget tilfredse med resultatet. Her er plads til alle og dansegulvet kan ogsaa bruges til at lege paa.


Bebsen har opdaget grandads iPad og elsker at spille Angry Birds. Jeg tror det er lydene hun godt kan lide og de er altsaa ogsaa pudsige. Det er fantastisk saa godt computere efterhaanden er lavet. Da vi foerst fik computer i huset, skulle man paa det naermeste vaere programmoer for at kunne taende for den. Nu sidder Bebsen paa 2 aar og 8 maaneder og leger med den, som om hun aldrig har lavet andet.


Spunken er lige lille nok til computeren endnu, men har opdaget sine haender og legesager. Han vender og drejer paa alting og er lige paa nippet til at kunne sidde selv. Han er fraek som bare pokker og har det skoenneste lille skaeve smil, som han er flink til at dele ud af.


Bebsen snakker som et vandfald og er ved at laere at koere paa sit loebehjul. Det er ingen udpraeget succes, men hun kommer nok efter det naar foerst hun har faaet et par knubs. :) Der er altsaa ogsaa meget man skal naa at laere paa et helt liv.


Spunken laerte noget nyt i dag. Hans frisure var efterhaanden blevet liiige en tand for alternativ og endelig gav hans mor grandad lov til at finde saksen frem. Bebsen kiggede paa med store oejne og laerte forhaabentlig ikke mere end godt er. Hun ville jo ikke vare den foerste der havde leget lidt med saksen... :)

3 kommentarer:

AagePK sagde ...

Tænk dig lige: 50% skal man lære, inden man fylder 5: bare det at kunne vende sig, stikke en hånd om i nakken og kunne klø sig lige på pletten, gå, hoppe, løbe, erkende, at fordi noget er gået ud af døren betyder det ikke, at den/det er forsvundet.
Bebsen har så lige knækket sprogkoden: at man kan kommunikere med lyd, og Spunken er ved at opøve sin kinestatiske evner. Snart skal han lære at slippe, og så ryger der ting og sager ud over barnevognskanten. Det er super, og så får bedsterne også motion oven i købet.

Tina - omme i London sagde ...

Aage - det simpelthen fantastisk og jeg havde naesten glemt hvor sjovt det er at foelge med i, det er mange aar siden vi havde boern der skulle laere ting som voksne allerede kan. :)

Donald sagde ...

Ja de computere er da utroligt nemme at få gang i idag i forhold til tidligere. Og man kan lave skærm-overfladen så den kan tåle at blive berørt!

Det er en sød bebs og jeg synes det bedste ved historien er at hun snakker som et vandfald. Det er bare dejligt og man må håbe at der er nogle større børn og voksne, som kan udnytte livslysten og snakkelysten til at komme rundt om alle emner! :)