21 oktober 2008

To strudser fra Australien

Jeg gaar altid med hjemmesko og slider dem altid op paa ingen tid. Til Jul fik jeg et dejligt par, men bunden paa saadan nogle lammeuldsfutter holder altsaa ikke ret laenge, naar man gaar i dem konstant. For nogen tid siden vandt jeg en £50 Amazon voucher et eller andet sted og for nogle faa dage siden fik den ben at gaa paa.

Blandt indkoebene var et par hjemmesko og i dag da jeg kom hjem stod der en pakke indeholdende two styks lammeskindsstrudser fra Australien, foret med merinould. Saalen paa disse her er nok saa brugervenlig og bliver forhaabentlig ikke slidt op med det foerste. Jeg er godt klar over andre mennesker bruger saadanne stoevler til udendoersbrug, men jeg maa aerlidt indroemme at skoent jeg synes de er nuttede som hjemmesko, saa er jeg altsaa ikke en tilhaenger af dem som udendoersfodtoej!

Nu sidder jeg her med varme ankler og foedder og sender en tanke til Australiens land, hvor Maria gaar og nyder foraaret, mens min Australske strudser gaar vinteren i moede.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kæft manner, dem gad jeg godt! Dejlig varme til langt op ad benet ... Aaaaah!

Tina - omme i London sagde ...

Ja, de er ogsaa skoenne, men godt nok noget store :).

Anonym sagde ...

Taenk en gang - jeg syntes de er for varme ;-) Lige meget hvor kolde min taer er saa sveder jeg altsaa i de der uggboots.