20 oktober 2008

Hvis jeg selv maa vaelge...

"I'm just about to cross Tower Bridge", loed der i telefonen og saa vidste jeg at jeg ville blive hentet paa arbejde kort tid efter, for at blive koert hjem. Lloyd havde faaet medlidenhed med mig, da det bare vaeltede ned med regn og han alligevel var ude paa vejen.

London er en stor by og vi har en del biler, for at sige det som det er, saa er her en fandens trafik - hele tiden! Jeg har overhovedet ikke noget imod at koere bil og kunne saette mig i bilen nu og koere natten igennem hele vejen til Danmark, men jeg gider simpelthen ikke sidde i en bil i London og koerer derfor naesten aldrig. Det er hurtigere og nemmere bare at tage et tog.

Jeg ved godt jeg er et utaknemmeligt skarn, men jeg synes det er skide stressende at sidde i en bil, naar man bare kunne "sidde" (laes: STAA!) paa toget, som helt automatisk koerer det rigtige sted hen. Alt man skal koncentrere sig om er at staa af paa den rigtige station. Jeg fik det vidst nok sagt paa en paen maade, inden vi var naaet helt hjem, men bryder mig slet ikke om at blive hentet. Jeg har behov for min alenetid og hvis den involverer en gaatur i regnvejr, well, saa er det det der skal til og jeg er ikke saa soed at jeg smelter i lidt vand.
Bare rolig, jeg satte virkelig pris paa den soede tanke, saa laenge den ikke bliver gentaget alt for tit. :)

3 kommentarer:

anjoe sagde ...

Det varer sikkert længe, inden du bliver tilbudt et lift igen ;-)

Tina - omme i London sagde ...

He he - man har da lov at haabe. :)

Støvkorn sagde ...

Naw, var jo søtt tenkt da ;) Men kan tenkte meg hvor stressende det er å kjøre bil i london ja..huff!