22 oktober 2008

G'morn London

Da jeg sad paa toget paa vej fra London Bridge til Cannon Street station saa jeg hvor smuk solopgangen var og besluttede mig fluks for at gaa tilbage og gaa halvvejs over London Bridge, saa jeg rigtig kunne nyde den. Jeg stod der et par minutter, mens hele verden stroemmede forbi. London Bridge er virkelig et syn om morgenen og om aftenen, naar det sydlige folk skal til/fra arbejde i the City. Der er et mylder af mennesker, eller, det er faktisk ikke helt sandt, for de (laes: vi...) gaar naermest i snorlige raekker i samme retning. Jeg tog faktisk nogle gode billeder der sidste aar engang. Dem maa jeg se om jeg kan finde, for det er jo ikke hver dag jeg slaeber mig store fotografiapparat med paa job.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

SMUKT!

Jeg husker ogsaa London som et stort menneskemylder paa vej til arbejde, specielt i tuben, der var millioner af mennesker.
Det er der vist ogsaa her om morgenen. Jeg er saa heldig, at jeg ikke behoever at bevaege ud i for meget mylder for at komme paa arbejde :-)

Tina - omme i London sagde ...

London er et sjovt menneskemylder. I City er mylderet ikke noget problem, for vi glider alle ind og ud mellem hinanden, alle paa den samme i mission. I the West End er det noget helt andet, for der er fyldt med turister og mange af dem er ikke vandt til at gaa i en storby og kender derfor ikke koderne og ramler ind i hinanden. Det er sjovt at observere. Jeg kan maerke det naar vi har turistbesoeg. De af vores besoegende der er storbyfolk glider let mellem menneskemaengden, mens de fra de mindre byer og landet hele tiden undskylder og gaar uden om og ind i etc. Det er selvfoelgelig helt logisk, men ogsaa lidt sjovt. :)

muffi sagde ...

Hej,
kom lige forbi din blog da jeg googlede lidt rundt...

Bor og arbejder du i London?
Vil gerne selv derover når jeg engang er udlært... Så vil gerne skabe lidt kontakter hehe

Knus Anne