28 oktober 2008

Gisp, det er da koldt!

Efteraaret er over os og vi har oplevet den foerste kolde morgen. Bladene er ved at vaere rigtig flotte, men de haenger for det meste paa traeerne endnu. Selvfoelgelig begynder der at ligge en masse rundt omkring, men der kommer til at gaa et stykke tid inden de alle er faldet af.

Jeg haaber jeg finder tid (laes: LYS) til at tage nogle ordentlige billeder af vores rensdyrstrae, for det er simpelthen saa flot i efteraarslyset og med de flotte kuloerte blade.

Jeg kan blive saa irriteret naar folk siger "winter's here", bare fordi der ligger lidt is paa graesset. Det er sgi da ikke vinter foer bladene er faldet af traeerne og graesset er gaaet i dvale. Jeg kan da se vi skal have det klippet en gang mere inden vi kan holde vinterfri fra haven!

2 kommentarer:

Conny sagde ...

Dit ransdyrstræ kalder vi hjortetakstræ her i danmark. Her over er der også koldt i dag, men frost har jeg ikke set endnu

Tina - omme i London sagde ...

LOL - det kalder jeg det vidst ogsaa normalt, jeg kunne bare ikke lige komme i tanker om hvad det var for et krapyl da jeg skrev det her. :)