31 oktober 2008

Aftenens invitation

I dag er Halloween. Det er ikke noget vi goer noget ud af her i familien, men jeg har da vaeret til adskillige Halloween fester over aarene og det synes jeg altsaa er ret morsomt. Det er i aften vi er inviteret til det aarlige horrorgilde hos min svoger. Jeg haaber de morer sig i aften - og ville oenske vi kunne vaere der!

Naar engang vi faar en tur arrangeret vil jeg lave brunkagemaend som ham her jeg fandt hos Starbucks i dag. Jeg elsker at en helt enkelt smaakage som den kan laves om til noget der passer paa dagen, bare ved at lave lidt om paa glasuren. :)


I England varierer det meget hvor meget der bliver gjort ud af Halloween. Boernene har som regel et lille Halloween party i skolen, som de danske boern til fastelavn, men de voksne goer ikke noget ud af det som saadan, med mindre de leder efter en undskyldning for at holde en fest. Da jeg kom hjem til aften havde vi allerede haft et par boern paa besoeg for at lave "trick or treat". Lloyd havde en kasse chokolade, som ungerne fik lidt af, hver gang der kom nogen til doeren. Der var en del i aar, det plejer der ellers ikke at vaere.

"I don't like it, you know. It's begging! You never encouraged us to do that, when we were kids" kommenterede James og det maa jeg da give ham ret i, jeg er nemlig heller ikke vild med det og har aldrig raslet fastelavn som barn, fordi mine foraeldre havde det akkurat ligesom James. Jeg har ikke noget imod at mine naboboern eller ens nevoeer, niecer og venners boern kommer og rasler, men vildt fremmede boern - nej tak!

Lloyd ser praktisk paa tingene og har noget parat, bare i tilfaelde af der kommer nogen, for han er bange for de ridser hans bil, hvis ikke de faar noget. LOL - alle har deres egen maade at ordne tingene paa. For mange aar siden kom der nogle knaegte til doeren og sagde "trick or treat Miss". "Trick!" svarede jeg, til deres store skuffelse. De havde (til min store lettelse :)...) ikke noget trick - saa guess what? De fik ingenting! Det var sgi da ikke min skyld de ikke havde laest paa lektien, moegunger! Lloyd og boernene syntes jeg var ond, men de gav mig et valg and I called their bluff!

Aviskonen paa London Bridge station tog lejligheden til at samle penge sammen til et velgoerende formaal og det goer hun bare til enhver lejlighed. Good for her!

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Åh ja, Halloween har også plantet sig solidt på lille Dannevang. Men vist mest af kommercielle årsager. Vi har jo ikke tradition for at fejre Allehelgensdag/-aften her - men nogen har opdaget, at der er penge i skidtet!

I øvrigt en ret god trick-historie, du fortæller ;-)

Anonym sagde ...

Her i oprindelseslandet kommer naboens unger og de får ALDRIG en treat uden et trick, det ved de godt. Så i år stod feen i spagat og det hele, og heksene sang skønsang! Herlige unger

Tina - omme i London sagde ...

Bente - det er lige det. ALLE verdens traditioner skal pludselig fejres i alskens maerkelige byer og lande, fordi der er penge i skidtet!
Irene - saadan skal det vaere. Vil de have en treat maa de levere et trick. :)

Lene sagde ...

Og så er der nogen, der helt misforstår det, læs over hos fru green, hvordan børnene generer hendes far.

vi bor jo ude på landet, så her kommer aldrig nogen undtagen vore egne børn ;-)

Tina - omme i London sagde ...

Aaaarh, det er bare saa traels, naar folk ikke forstaar at holde sjov sjovt!