22 juni 2008

Dagens fotosafari

Jeg kunne ikke dy mig for en lille havesafari i dag. Vejret var helt fantastisk, hvor man kunne vaere i ly for blaesten. Himlen var knaldhamrendes blaa og farverne stod skarpe i den staerke sol, naar ikke lige skyerne placerede sig foran den.

Jeg koebte en ordentlig bakkefuld petunier tidligere paa sommeren og de blomstrer vidst om kap. Vi har faaet en del regn i foraaret, ulig de sidste par aar hvor vi har haft vandingsforbud fra omkring paasken, og alle blomsterne er saa skarpe i farverne som vi ikke har set i aarevis.

Lavaterien er magen til en jeg havde i min gamle have. Saadan en skal jeg bare have i min have, for den har saa flot et blomsterflor og saa staar den rigtig laenge. desuden gror den som ukrudt, saa den er ret nem at passe...

Denne hersens busk ved jeg ikke hvad hedder, men den faar nogle laekre smoerblomstlignende blomster, som lyser haven op.

I aftes spiste vi hos familine Chan og af mystiske aarsager lykkedes det mig at lade min haandtaske staa hos dem. Den hentede jeg i eftermiddags og siden jeg var kommet alene afsted tog jeg en lille omvej paa turen hjem, da jeg havde mit billedferingsapparat i tasken.

Turen gik ned om the Peter Pan Pool ved Homebase i Bromley Road, som er en lille kunstig soe ud mod vejen. I soeen har de nogle enorme guldfisk og karper. Jeg vil skyde paa de er omkring 12-15cm over skuldrene (ehmmm... det bredeste punkt!) og en halv meter lange. Desuden er der et fantastisk fugleliv og sidst, men ikke mindst har de et ocean af skildpadder.

Oejnene var naer trillet ud af hovedet paa mig, den foerste gang jeg saa dem. Jeg havde da aldrig spekuleret paa der kunne vaere skildpadder i saadan en soe og saa pludselig fik min venindes dengang lille soen paa en 3 aar oeje paa dem og sagde uskyldigt "se skildpadderne", mens jeg rystede paa hovedet, indtil jeg fik oeje paa dem. Der er mindst 10 store skildpadder og guderne maa vide hvor mange unger.

Jeg elsker at tage ned og se paa dem, for de er bare saadan et maerkeligt dyr - og saa er det altsaa ikke helt almindeligt at se dem "vildt" her i Londons land!

2 kommentarer:

anjoe sagde ...

Hvor er det dejligt, at der bliver lavet sådanne mindre naturområder rundt om i storbyer...

Forsinkede tillykker til såvel dig som dine forældre ;-)

Conny sagde ...

Det er nogle dejlige billerde du har fået taget af blomster og dyr.Der er noget ved skildpadder jeg ikke kan stå for, det er nok deres underlige udseende