25 september 2007

Mobil telefonering

Paa mit kontor sidder vi MEGET taet sammen. Vi mangler plads saa det batter til en ting - og det giver visse fordele - man faar en masse motion!

Det er ikke let at snakke i telefon paa et pakket kontor, ikke fordi det er saa hemmeligt hvad jeg skal snakke om, men fordi det forstyrrer en del. Ergo gaar jeg en tur rundt om Finsbury Circus, naar jeg ved telefonsamtalen bliver af den lidt laengere slags.

I dag var det min elskede der ringede fra Danmark, hvor han huserer i fjorten dage. (Oev, hvor er det lang tid at undvaere ham!) Vi skulle lige laegge planer for weekenden, hvor jeg skal over og hente ham, saa jeg snuppede en runde i the Circus.
Gartneren gik og hyggede sig med at goere jorden parat til efteraarsbeplantningen og jeg noed synet af den fede sorte muld, mens jeg gik og kvidrede i telefon. Solen har skinnet saa det var en fryd, men man kan godt maerke at efteraaret er godt og grundigt paa vej. Temperaturen naaede vidst ikke op over 16 grader i dag og om natten er det rigtig koldt.

I morgen tror jeg jeg vil finde en undskyldning til at luske om og kigge lidt paa the Circus igen. Monstro der saa ikke er kommet blomster i beddet?

P.S. - Hvis det nu var i min "have" saa blev stien lagt om, saa man ikke fik saadan et afgnasket hjoerne paa plaenen!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er heller ikke pladsen vi rutter med paa mit kontor - det er umuligt at foere en samtale over telefonen, hvis andre folk ogsaa snakker (og spaniere snakker meget hoejt). Hvem der bare havde det store corner office....

Tina - omme i London sagde ...

LOL - vi har en enkelt person der sagtens kan larme nok for vi andre seks der sidder paa kontoret, og han er ikke engang spanier!