23 maj 2007

Min nye patient


Ok, det er loegn og latin - patienten er ikke spor ny, men det er farven paa hans "gips".

Normalt synes tiden kort, naar man kigger tilbage, men vi synes helt aerligt hele dette aar foeles som om det er gaaet op i een sprunget akillesene.

I gaar fik patienten gips stoebning nr 3 af. Det foerste havde han paa i 3 uger, saa skulle han have det naeste paa i 4, men der kom lige et ekstra sygehusbesoeg ind midt paa tiden, da gips aabenbart ikke har saerligt godt af at komme i bad!

Nu er gipsen blevet udskiftet med noget sort for, som sidder on benet med velcro og i loebet af dagen sidder i en ualmindelig grim og kaempe stor sandal med alverdens staenger og velcrobaand haeftet paa.

Foden er nu i en 45 graders vinkel og vaerker vidst lidt i dag. Det er 9 uger siden akillesenen sidst var i den position, saa der skal lidt straek til. Om et par uger tager vi en kile ud af sandalen og saa kommer foden ned i omkring 90%, hvor den skal sidde til den 1ste Juli. Endelig kan vi saa komme igang med genoptraeningen af det ultraslanke ben!

I gaar blev vi enige om endelig at kunne begynde at se en ende paa problemet. Naar vi naar til den 1ste Juli er der gaaet 3 maaneder siden operationen. Det har vaeret 3 lange maaneder.

Note to self: lad vaere med at knaekke akillesenen, med mindre du har RIGTIG GOD TID!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

I er over halvvejs, tillykke med det.

Og nu kan han vel kloe uden at knaekke strikkepinde :-)

Det er godt nok lidt af en omgang, jeg kan godt forstaa at tiden maa foeles lang.

Hvor lang tids genoptraening skal han regne med, foer han er "sig selv" igen?

Anonym sagde ...

Ja, det er lang tid. Bare han bliver "så god som ny" igen bagefter.... Bare rolig, jeg har ingen planer i den retning - men så igen, det er der nok ikke nogen der har *griner*. Som du siger, Gudskelov kan I se lys for enden af tunnellen nu.

Tina - omme i London sagde ...

Har lige snakket med ham. Han var i bad i dag, saadan rigtig i bad, hvor man bliver vaad over det hele. Det var lykken! :o)

Anonym sagde ...

YIPEEEEEEEEEEEEEEE! Hugs and kisses!

Lene sagde ...

Lys forude, fortsat god bedring og god pinse til jer begge

Tina - omme i London sagde ...

Tak tak - Han kan naesten "gaa"!