12 maj 2007

Melodundegrandeprixet er over os!

Ved et tilfaelde faldt jeg over Melodundegrandeprixets "semifinale" den anden aften. Jeg havde glemt at de var begyndt at have to aftener, men ehmmm... trods den nye metode, saa har musikstilen ikke aendret sig.

Som de store musikexperter vi er... kritiserer vi paa livet loes og udgyder expertmeninger om dette og hint. Pludselig tropper den danske DQ up.

"Joesses, det er da en mand - han har skaeg!" Ja, jeg kunne ikke lade vaere med at doe af grin. En drag act, der tager gas paa drag acts, tror jeg nok det var, for han havde da ikke gjort sig saerligt omhyggelig med at daekke sit skaeg. How funny!

Ok, saa det danske indslag var lidt maerkeligt og kom ikke videre i naeste omgang, men det var da i hvert fald anderledes!

Nu haaber jeg paa Ryanair ehmmm... jeg mener det engelske indslag faar lidt mere en "nil point", for ellers bliver det da for kedeligt et program. For novelty value faar de helt sikkert 12 point!

Jeg er vild med at den aller ringeste sang i hele konkurrencen er sunget af en der har haft 26(?) nr 1 hits i Turkiet. Jeps - melodundegrandeprixet er tilbage - and



We're flying the flag - for England...



6 kommentarer:

Anonym sagde ...

HA HA HA! Ren Ryanair! There is always an Irish connection!

Tina - omme i London sagde ...

Ja, isaer i pointgivningen! 12 points fra Irland og ikke meget andet, men vi kunne da holde hinanden ved selskab nederst paa skalaen!

Anonym sagde ...

Råhygge dernede!

Sanne sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Sanne sagde ...

Nå, jeg kom vist til at slette den første 'comment'.... Ville bare spørge om I måske vidste at det var en dansker som havde skrevet det engelske bidrag????;-)

Tina - omme i London sagde ...

LOL - saa var det maaske derfor vi var taet paa at faa NIL POINT!