02 maj 2007

Foerste Maj og Jack-in-the-green

Foerste Maj og sikke noget vejr! Det blaeste godt nok en pelikan i dag, men solen skinnede fra en skyfri himmel og det var lunt og laekkert.


Jeg var meget taet paa helt at gaa glip af foerste Maj festlighederne i dag, men naaede det lige paa falderebet, for da jeg ankom til London Bridge til aften stod der en flok "Jack-in-the-Green" udklaedte maend med en enkelt morris dancer og ventede paa toget.


Hvor dumt at jeg ikke gik paa the South Bank i middagspausen, hvor jeg sad og dvaskede i en stol paa hjoernet af London Wall og Moorgate, mens jeg noed min frokost.


Nu jeg lige er ved min frokost, saa gjorde jeg en fed opdagelse i dag. En af mine yndlingssteder at fouragere ved middags tid i Canary Wharf var et sted kaldet "Kruger" og det viser sig der ligger en mikroskopisk forretning af samme slags to minutter paa fod fra mit kontor. FEDT!

Vi skal forresten maaske flytte fra vores skoenne kontor. OEV BOEV, jeg haaber vi ender med at faa andre lokaler i den sammen bygning, for det er en af mine yndlingsbygninger i hele City of London. Stor, bombastisk og bare saa London!
Glaedelig Maj til dig!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

En superflot bygning - lige mig også Tina - som du siger så meget London ;-) Krydser fingre for, at I får lov at blive der.

Anonym sagde ...

Er det "slices of white pudding" til frokost, hvis det er så er det sand fusion food!

Tina - omme i London sagde ...

Mjaaahhh, naesten... Hummus, falafel og stuffed vine leaves. (",)

Anonym sagde ...

HA HA HA! Jeg kender kun falafel som runde boller ... Synes godt nok det så lige halal nok ud til at være svin ! ;-)