07 maj 2007

En dag i haven

Vi plejer at ordne have i de lange weekender om foraaret, men i aar er jeg ene om tjansen og det er sgi da haardt, naar man er vandt til at have en sparringspartner - og en der lige kan loefte det tunge!

Vores air raid shelter bruger vi til haveskur (vi forventer ikke air raids i de naeste par dage...) og det ligner bare noget der burde vaere loegn.
Vi plejer at toemme det i den foerste bank holiday weekend og feje og goere ved, men det er endnu ikke blevet gjort for i aar - og det kan godt vaere det faar vente til efteraaret, naar manden min endelig er paa foedderne igen.

Jeg fik plaeneklipperen fundet frem i dag, saa jeg i det mindste kunne faa haven til at ligne en have igen - og ikke et vildnis!

Patienten var saa traet af at han ikke kunne komme ud og hjaelpe bare lidt, men der er altsaa graenser for hvor meget havearbejde man kan udfoere paa to krykker!
Jeg fik savet en doed busk ned og fik ryddet lidt ukrudt i et enkelt bed og saa ville jeg lige hente noget bark vi havde liggende i garagen, som skulle ovenpaa den nyvendte jord.
Der var tre poser paa 80 liter og jeg synes den anden af dem var lidt tung. Det var lige indtil jeg fik fat i den tredje. STOENNI den var tung. Den var drivvaad og vejede bare dobbelt saa meget som de andre.
Endnu engang gik det op for mig hvor meget jeg er afhaengig af min elskede i hverdagen. Hvordan i alverden klarede jeg mig foer jeg moedte ham?
Da jeg var faerdig med plaenen og beddet kom jeg til at staa og kigge paa vores havegang, som er verdens mindst praktiske og skal laegges om en dag (laes: SNAREST!). Ukrudtet var naesten knaehoejt!
Jeg boejede mig og gav det en omgang ukrudtsmiddel. Det er egentlig imod min religioeese overbevisning, men nogen gange maa man altsaa gribe til de haardere metoder, hvis man vil se resultater - og det vil man!
Joesses hvor var jeg traet til aften. Det var godt jeg havde fundet noget let frem til aftensmaden!




3 kommentarer:

Lene sagde ...

Hold op hvor har du været flittig Tina, og man må godt springe over det lave gærde en gang imellem.

Anonym sagde ...

Tak spids, kan godt forstå, du var træt. Husker tydeligt, hvordan det var! Jeg er taknemmelig for min altan og intet mere. Godt din elskede ikke er på krykkerne for evigt! Og du er tilgivet ukrudtsmidlet - jeg har også været dér!!! Men kan blive desperat!

Tina - omme i London sagde ...

Tak tak, men taenk sig, normalt tilbringer vi en 10-12 timer derude paa een dag og denne gang tog jeg kun en 3-4 stykker og var helt smadret! Det maa vaere alderen der trykker. (",)