04 marts 2014

Naar blomsterne springer ud

Paa disse breddegrader starter foraaret af naturlige aarsager lidt tidligere end i DK og sikkert ogsaa noget foer den startede sidste aar, hvor vi for alvor havde vinter med sne og is og alt det der hoerer en ordentlig vinter til. Det har vi ikke haft i aar, men til gengaeld har vi faaet nedboer nok til at vare aaret ud!


Al den regn og de relativt varme temperaturer har skudt haven godt igang. Jeg kan ikke komme i tanker om hvad disse blomster hedder, men de kommer i alle mulige farver og er resultatet af nogle froe jeg saaede sidste aar. Akelejer maaske?


Jeg opdagede ogsaa en hyacinth, som jeg ikke anede vi havde; den maa have vaeret i en af alle de potter jeg har plantet ud. Gad vide hvilken farve der dukker op, naar den springer ud?


Da min mor var her i Januar, plantede hun denne skoenne krukkefuld til mig. Den staar ude ved fordoeren og jeg saetter pris paa den hver eneste gang jeg ud eller ind. Jeg opdagede at den lille roede primula var ved at springe ud - altsaa ud af potten... Det viste sig at et af alle de loeg jeg helt havde glemt ogsaa var lagt i potten var ved at skubbe primulaen ud! Nu har jeg lavet plads til begge dele og jeg vil glaede mig til at se hvad det naeste er der dukker op. :)


De foerste traeer staar i fuld blomst - det goer ingenting.

2 kommentarer:

Annes indfald sagde ...

Åh, det ser skønt ud. Det er Akelejer på øverste foto...
Manden og jeg tager på bustur til Holland , snart. Vi glæder os til at se BLOMSTER!!!!

Tina - omme i London sagde ...

Anne - aah, saa fedt. Det har vi tit snakket om at goere, men det bliver ikke i aar! :)