03 marts 2014

To aar senere...

Det gik pludselig op for os i dag at det er to aar siden vi flyttede ind heroppe paa bakken. 


Saadan saa 'haven' ud, da vi flyttede ind. For det foerste var det pivkoldt og vi havde en kende sne, og for det andet lignede her Jerusalems oedelaeggelse!


Huset er ikke blevet meget koennere paa ydersiden, men i det mindste har vi nu faaet etableret noget der engang bliver til en hyggelig lille have.


Graesset er simpelthen saa langt, men det findes der en loesning paa. Vi fik det ikke gjort i denne weekend, for vi havde et lille malejob der skulle overstaas...


Malerjobbet var oppe paa loftet, hvor vi fik sat et par Veluxvinduer i, da vi fik nyt tag paa sidste aar. Min elskede har isoleret og der er blevet pudset og gjort ved og snart har vi Londons suveraent flotteste loft!


Udsigten fra loftet er heller ikke saa ringe; det er Shooters Hill i baggrunden.

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hold da op, en forskel... Sikke arbejde I har lagt i det !
Det ser godt ud ;)

Knus,
Henry

Ellen sagde ...

Sjovt at se før- og efterbilleder. Jeg tror ikke, det er helt almindeligt at have sådan en udsigt i London :-)

Tineke sagde ...

Hold da op, sikke en forskel. I har været flittige!

Lotte Reiter sagde ...

Den slags før og efter billeder er bare så fede at have. Nogen gange glemmer man, hvor meget man allerede HAR lavet, fordi man fokuserer på alt det, man stadig mangler.

Anonym sagde ...

👍👍👍👍🌺🌸🌷🏡🏠😃😃😃😃💜💙❤️💚
Kh. Sisse

Tina - omme i London sagde ...

Henry - ja, det er lidt af en forskel, men der er saft suseme ogsaa lagt mange timer i!

Ellen - London er faktisk en meget bakket by og skraaner jo ned mod Themsen. Vores bakke er ikke saa hoej, men alligevel 22 meter over havets overflade, saa en stigning paa 10 meter fra vores High Street. Vi har rigtig mange, gode udsigtspunkter i denne bydel, som er specielt kuperet.

Tineke - ja og tak. :)

Lotte - ja, det er nemt at glemme at 99% er lavet, naar man staar overfor at skulle lave den sidste percent!

Sisse - vi saje TAK :)

Eva sagde ...

Hold op, hvor tiden løber.....

Donald sagde ...

Han er godt nok sej, hr. TWishart (jaja, altså Wishart:) men jeg vidste godt at det var 2 år siden! Det er bare ikke samme slags år som for to år siden. Tiden har ændret sig lidt.

Nå spøg til side, det er en super god ide med velux-vinduer, men det koster vel også, og det er godt I har råd til det, siger jeg ligeud.

Iøvrigt synes jeg at huset ser pænt ud - selv om det måske kan komme til at se bedre ud, jeg forstodt godt kommentaren til havestue-fronten, men det haster ikke mere end det jager.

Opmuntrende billedserie! :)

Tina - omme i London sagde ...

Eva - jeps, men heldigvis loeber vi med. :)

Donald - han er SAA sej. I oevrigt, mht de vinduer, saa tror jeg faktisk ikke det var en kaempe ekstraudgift da taget skulle skiftes alligevel. Havestuefronten er vores koekken og ydersiden kommer ikke til at se meget anderledes ud foer vi kan faa nogle nye vinduer i resten af huset, saa vi kan faa huset pudset og malet. Indtil da maa vi leve med at bo i det suveraent grimmeste hus paa gaden!

FUUR. sagde ...

Pyt med udseendet mus.
Som ved os mennesker, det er IKKE det ydre det kommer an på;
men det indre.
I har gadens dejligste hus.

Tina - omme i London sagde ...

Ha ha mor, ja, det ER det indre der taeller, men ehmmm... det goer nu ingenting hvis det ydre er bare en lille bitte smule paenere...

Kristine sagde ...

Sikke et have I har fået! Det er godt nok en pæn forvandling. :-)

Tina - omme i London sagde ...

Tak skal du have Kristine. :)