12 marts 2014

Dagens lunchtime vandring

Det lykkedes at snige en hurtig lunchtime vandring ind i programmet i dag. Det var nu ikke fordi jeg havde tid, men jeg tog mig tid - og det skal man ogsaa engang imellem!


Jeg er saa heldig at have St James's Park i gaaafstand fra kontoret, saa det sker jeg smutter deroer med en klapsammen i lommen.  Til trods for diverse skilte om hvad man maa fodre, hvor og hvornaar, saa er der altid folk der fodrer fugle og egern, til den store guldmedalje. Hejren have dog alt for travlt med at staa og se rank ud til at deltage i foedeorgiet!


St James's Park ligger lige over for Buckingham Palace og man kunne fristes til at tro at de staar med varmeblaesere og dagslyslamper paa blomssterne, for at faa dem til at vaere foerst til at staa i fuldt flor!


Det fine vejr havde lokket baade kontormus saavel som turisterne ud med aabne frakker. Jeg saa saagar en mand i shorts og klipklapper, som over hele hovedet ikke saa ud som om han froes. Jeg gjorde det paa hans vegne!


Der ligger rigtig mange foraarsloeg under graesset i St James's og heldigvis er de af forskellige slags, saa blomsterfloret holder lidt laengere. Mange af paaskeliljerne begynder allerede at blive noget brune i kanten.


Oejet distraheres dog ret hurtigt af de laekre, lysegroenne haengepile og de visne paaskeliljer er glemt. Jeg elsker simpelthen processen af en aarstid der giver plads for en anden. 


De giftgroenne, kroellede blade paa traaeerne lover om sommer og lyse naetter. Vinteren gemmer vi til naeste aar, men saa haaber jeg ogsaa paa en halv meter sne og knitrende frost i et par maaneder. :)11 kommentarer:

Ditte sagde ...

Ja, man skal give sig selv lov at holde en pause ind imellem. Dejligt at du kan gøre det i smukke omgivelser og jeg er sikker på at du arbejder ekstra effektivt resten af dagen, men sådan en opladning. Jeg kan se på dine billeder, både her og på Instagram, at I er meget langt fremme med foråret. Selvom vi har 10-15 graders varme og sol som I, er vi stadig på vintergækkestadiet og har nattefrost. Men bierne har travlt og raklerne blomstrer også, så der sker ting og sager.

Annes indfald sagde ...

Åh, hvor ser det skønt ud.
St. James park er også mål for vores spadsereture... gerne med en is den sidste dag... henne på bænken op mod slottet.
Jeg glæder mig til Maj!!!

Tina - omme i London sagde ...

Ditte - ja, man arbejder nemlig saa meget bedre efter saadan en gang D-vitaminer. Desvaerre kan jeg maerke hoefebersaesonen er gaaet godt og grundigt i gang!

Anne - tak og det kan jeg godt forstaa du glaeder dig til. :) Tager jeg fejl, eller er det ikke vildt laenge siden du har vaeret her sidst?

AaePK sagde ...

Ej, hvor sjovt: jeg har lige kommenteret hejrer og traner hos mommer Ellen! ;-)
Hos os i det sydfynske øhav har vi også fået påskeliljerne i blomst, og tulipanerne står på spring. Og engang i mellem kigger jeg på billederne fra St James-park, hvor jeg fik et nærportræt af et af de grå egern.

Tina - omme i London sagde ...

Aage - ha, hvor morsomt; det maa jeg lige ind og kigge paa. :)

Annes indfald sagde ...

Nej, du tager ikke fejl. Jeg var i London sammen med manden i slut oktober, da der var storm! En impulsiv tur, i stedet for at holde rund fødselsdag!!!

Eva sagde ...

Dejlige billeder af forår i fuldt flor.

Tina - omme i London sagde ...

Anne - jeg mente det nok. :)

Eva - tak skal du have.

Tina - omme i London sagde ...

Anne - jeg mente det nok. :)

Eva - tak skal du have.

Camilla sagde ...

Jeg kan tydeligt huske da jeg boede i London for en del år siden. Der skulle jeg rejse hjem lige præcis på denne dato. Den sidste uge inden havde der været skønt solskin, ingen vinterjakker, udsprungne blomster og træer og decideret forår... I Danmark kunne færgen næsten ikke komme i land da der var snestorm!!

Tina - omme i London sagde ...

Camilla - jeg glemmer heller aldrig mit foerste foraar i London, hvor de japanske kirsebaertraeer i Greenwich Park stod i fuldt flor den 20. February! Jeg havde paa davaerende kun boet i Skotland og DK, som var omtrent lige sent med foraaret. :)