23 december 2012

Juleudstilling

Min elskede ringede fredag eftermiddag og spurgte om jeg havde lyst til en tur i biffen fredag aften og i loebet af ingen tid var James Bond billetterne bestilt. 

James Bond skuffede ikke, men det havde jeg nu heller ikke regnet med. Forestillingen begyndte aller foerst paa aftenen, saa da vi kom ud blev vi enige om at tage en lille tur paa juleudstilling inden vi begyndte at kigge os om efter noget at spise.


Turen gik op gennem Carnaby Street, hvor de, som altid, har alternativ julepynt over gaden. Det er altid spaendende at se hvad de forskellige handelsstandsforeninger har hittet paa - og har faaet raad til. Jeg ved godt de henter sponsorpenge hjem, men det maa alligevel koste en stoerre formue at fornye julepynten saa tit som de goer i mange omraader.


Jeg gaar ud fra at aarets tema er i aere af the Rolling Stones' 50-aars jubilaeum i aar og jeg kan da ikke forestille mig det samme skal haenges op igen til naeste aar.


I Oxford Street er det Marmite der reklamerer paa noget af julepynten, men meget af det er nu det samme der har vaeret der i nogle aar, det er bare de individuelle bannere med reklamerne paa der er skiftet hvert aar.


Selfridges vinduer er normalt helt fantastisk flotte, men jeg maa indroemme jeg var lidt skuffet over nogen af dem i aar; de kan jo heller ikke vaere perfekte hvert aar. Da boernene var smaa var Selfridges vinduer nogen af dem vi bare maatte op og se hvert aar.


I aar var vi til fods, saa vi smuttede en tur ind og kiggede paa alle de fine klokker der koerer op og ned ved siden af rulletrapperne. Vi var ogsaa lige ned og trykke naeserne flade mod Cartiers ur-montrer, saa vi har noget at droemme om til naar vi vinder i lotteriet. :)


Efter vi havde fundet en pizza i St Christopher's place (hvis julepynt skuffede i aar!) gik vi tilbage ned gennem Regent Street, hvor "Team GB" har lagt navn til julepynten, som viser alle versene til the Twelve Days of Christmas.


Da vi naaede tilbage ned til Trafalgar Square var vi ved at vaere godt brugte. Vi havde faktisk vaeret ude paa en laengere gaatur fra morgenen af og havde vel i loebet af dagen tilbagelagt mellem 15-20 km inden vi naaede hjem og fik foedderne op. Gaaab - man sover godt oven paa saadan en tur.

6 kommentarer:

Eva sagde ...

Så fik vi også lige en tur gennem det julepyntede London. Men ingen motion:)
Tak for kigget.

Inge sagde ...

Tak for dejlige billeder af din julepyntede by.
Glædelig jul hos jer.

Vibeke sagde ...

Hvor ser det dejligt ud. Jeg har i mange år kunnet tænke mig at komme til London og se juleudsmykning og en dag sker det... ;o)
Hav en rigtig dejlig jul!
Vibeke

Lene sagde ...

Tak for alle de skønne gåture, du hat taget os med på og glædelig jul til jer :-)

Annette sagde ...

Kære Tina, så nåede jeg endelig London og er nu opdateret med hvad der er sket hos dig siden sidst. Jeg er vild med den røde glasvæg i køkkenet.
Rigtig glædelig jul samt alt godt for 2013.

Tina - omme i London sagde ...

Eva - :) og motion kan der ellers godt blive behov for i disse juletider!

Inge - tak og i lige maade. :)

Vibeke - Goer det, det er en rigtig dejlig weekend tur. :)

Lene - og rigtig glaedelig jul til dig ogsaa.

Annette - dejligt at hoere fra dig og glaedelig jul! :)