29 september 2012

Den foerste dag i mit nye liv

Det var meget maerkeligt og temmelig laekkert at vaagne i morges og vide at jeg nu har fri - saadan helt og aldeles fri, for jeg skal ikke starte mit nye arbejde foer om fjorten dage!

Normalt, naar jeg har skiftet job, har jeg holdt et sted om fredagen og startet det nye sted om mandagen, men for hulen, hvor er det altsaa bare luksus at have lidt tid mellem jobs.


Nu vil jeg nyde de fjorten dage, hvor jeg har tid til at sidde og se maanen staa op over hustagene, mens jeg nyder en kop kaffe, eller maaske sniger et enkelt glad roedvin ombord. SUK, hvor har man lov at vaere heldig.

8 kommentarer:

Donald sagde ...

Det lyder rigtig godt. Er du kravlet op på taget for at nyde udsigten? Eller ligger huset bare højere? Eller er der et kvist-vindue? Det er en dejlig udsigt. Med de omgivelser må du kunne få dejlige 14+ dage. Jeg kan gætte at du har fundet et godt job :) Tillykke! Håber det giver anledning til gode frokostbilleder ;-)

Regitze sagde ...

pausens kraft:)
jeg er så glad på dine vegne, Tina.

Eva sagde ...

Ikke så ringe. Og så kan man nå at få sjælen med:)

Lene sagde ...

Pauser må der til, og jeg kan godt lide Regitzes udtryk: pausens kraft. To stærke ord. Og i ordet pause ligger erkendelsen af at det er en pause og ikke noget vedvarende og det giver også kræfter. God pause :-)

Inge sagde ...

Jeg glæder mig på dine vegne, nyd og hyg.. :-)

Tina - omme i London sagde ...

Donald - nej, billedet er saamaend taget fra mit badevaerelsesvindue. Vores hus ligger noget hoejere end dem "under" os. :) Jeg tror jeg har fundet er rigtig godt job og jeg glaeder mig meget til at begynde.

Regitze - tak og ja, pausens kraft er saa vigtig at huske.

Eva - nemlig. :)

Lene - tak skal du have og ja, skoent udtryk.

Inge - tak og ja tak. :)

KirstenK sagde ...

Herligt med fjorten dage i Tinas tegn...nyd dem "becauce you are worth it"...

Tina - omme i London sagde ...

Kirsten - nemlig. :)